Ένα πρόγραμμα επιβράβευσης ενισχύει φιλανθρωπικά ιδρύματα

Όλοι έχουμε γραφτεί στα προγράμματα επιβράβευσης των αγαπημένων μας εταιρειών. Και όλοι απολαμβάνουμε τα οφέλη τους, με πόντους που συνήθως μετατρέπονται σε εκπτώσεις, προσφορές, παροχές εισιτήρια κλπ. Σε όλους μας αρέσει το brand pampering και η αίσθηση ότι κάποιος μας ανταμείβει και μας κάνει δώρα.

Ακόμα πιο ελκυστική είναι η δυνατότητα που μας

δίνεται να αξιοποιήσουμε ποικιλοτρόπως το σύνολο των πόντων, ανταμοιβών ή μιλίων σύμφωνα με τις προτεραιότητες που θέτει ο καθένας μας. Πολύ περισσότερο όταν στις δυνατότητες αυτές εντάσσονται κοινωνικοί σκοποί.

Αυτή είναι η τελευταία τάση που υιοθετούν οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις παγκοσμίως. Χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, αεροπορικές εταιρείες, cosmetics και εταιρείες από πολλούς άλλους κλάδους επιτρέπουν στα μέλη των loyalty programs τους να δωρίζουν τις ανταμοιβές τους σε μη κυβερνητικούς οργανισμούς, από την κοινωνική δικαιοσύνη έως το περιβάλλον και την υγεία.

Με μεγάλη χαρά βλέπουμε τα πρώτα βήματα εφαρμογής αυτής της πρακτικής και στη χώρα μας. Πρόσφατα η Gan Direct ανακοίνωσε οτι προσφέρει στους πελάτες της την επιλογή να εξαργυρώνουν βαθμούς από το Πρόγραμμα Επιβράβευσης ενισχύοντας φιλανθρωπικά ιδρύματα και σωματεία ώστε να συνεχίσουν να προσφέρουν τη στήριξή τους στις ευπαθείς κατηγορίες συνανθρώπων μας.

Μια σημαντική κίνηση από την πρώτη direct ασφαλιστική με κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς με την ευγενική συνδρομή των μελών της οι βαθμοί μετατρέπονται σε έμπρακτη βοήθεια για όσους τη χρειάζονται.

Η εξαργύρωση με τη μορφή δωρεάς γίνεται εύκολα και γρήγορα μέσα από το www.gandirect.com. Πρακτικά, κάθε ενδιαφερόμενος ορίζει το ύψος των βαθμών που θέλει να χαρίσει, καθώς και τον σκοπό που επιθυμεί να ενισχύσει. Αντίστοιχα η Gan Direct αποδίδει το ποσό που αντιστοιχεί στην έκπτωση που θα λάμβανε το μέλος στην επόμενη συναλλαγή του και το σωματείο / ίδρυμα του στέλνει απόδειξη για τη δωρεά του.

Στον κατάλογο των κοινωνικών σκοπών της Gan Direct περιλαμβάνονται ο ΠΑΣΥΚΑΦ, το Καραισκάκειο Ίδρυμα και ο Σύνδεσμος Καρδιοπαθών.

Επομένως εάν δεν έχετε βρει ακόμα έναν επιτακτικό λόγο για να εξαργυρώσετε τους βαθμούς σας, αυτό μπορεί να είναι ένα σημαντικό κίνητρο με κοινωνικό αντίκρυσμα και χωρίς καμία επιβάρυνση για την τσέπη σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα