Ένα εκατ. στη Μάλαγα αν... χάσει από τη Ρεάλ!

Στην έδρα της Μάλαγα δοκιμάζεται η Ρεάλ Μαδρίτης την τελευταία αγωνιστική της Primera, ωστόσο οι Ανδαλουσιάνοι, αν ηττηθούν, πιθανότατα θα βάλουν ένα πολύ σημαντικό ποσό στα ταμεία τους.

Με τη διαφορά Ρεάλ και Μπαρτσελόνα να έχει μειωθεί πλέον στους τρεις βαθμούς και την ισοβαθμία να ευνοεί τους Καταλανούς, δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για για το φινάλε της Primera.

Ο λόγος προφανής... Αν δεν αλλάξει κάτι στον βαθμολογικό πίνακα, η Ρεάλ θα πάει για φιέστα τίτλου στην έδρα της Μάλαγα, η οποία σημειωτέον

έχει στον πάγκο της τον άλλοτε άσο της και δηλωμένο οπαδό των Μαδριλένων, Μίτσελ. Γνωστό μας φυσικά από την παρουσία του στο τιμόνι του Ολυμπιακού.

Πέραν αυτών όμως, η καταλανική εφημερίδα "Sport" έφερε στο προσκήνιο και μία ακόμη ιντριγκαδόρικη παράμετρο, η οποία αφορά το οικονομικό όφελος που μπορούν να έχουν οι Ανδαλουσιάνοι. Κι αυτό γιατί όταν πουλούσαν το 2013 τον Ίσκο στη "βασίλισσα" αντί 27 εκατ. ευρώ, φέρεται να είχε μπει όρος για επιπλέον μπόνους ενός εκατ. ευρώ στη Μάλαγα αν η Ρεάλ κατακτούσε το πρωτάθλημα όσο ο διεθνής μέσος βρισκόταν στο ρόστερ της.

Keywords
Τυχαία Θέματα