Έχασε τα 2/3 του μισθού του σε τρία λεπτά!!!

Τρία λεπτά. Ένα κάρφωμα. Δύο τεχνικές ποινές. Αυτά τα τρία γεγονότα "στοίχισαν" στον Dahntay Jones τα 2/3 του φετινού μισθού του! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.



Οι Cavaliers επιβλήθηκαν με 116-105 των Raptors στο Game 1 της σειράς του δεύτερου γύρου των playoffs και έκαναν το 1-0. Περίπου τρία λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, με το παιχνίδι να έχει κριθεί, πέρασε στο παρκέ ο βετεράνος Dahntay Jones, ο οποίος είναι ουσιαστικά ο 15ος παίκτης της ομάδας. Στην τελευταία επίθεση των Cavs, λοιπόν, έφυγε στον αιφνιδιασμό και

κάρφωσε με δύναμη στο καλάθι των Raptors, λέγοντας στη συνέχεια μερικά πράγματα στον Jakob Poeltl των Raptors.

Ένας διαιτητής όμως, άκουσε τι του είπε, με αποτέλεσμα να τον χρεώσει με τεχνική ποινή, ενώ σχεδόν αμέσως ο Jones χρεώθηκε και με δεύτερη τεχνική ποινή, επειδή αντάλλαξε κάποιες κουβέντες με τον Norman Powell. Αποτέλεσμα; Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να χάσει τα 2/3 του μισθού του! Πώς γίνεται αυτό όμως; Ιδού:

Ο Jones υπέγραψε συμβόλαιο με τους Cavs την τελευταία ημέρα της Regular Season, αξίας 9.000 δολαρίων. Κάθε τεχνική ποινή που χρεώθηκε όμως, του στοίχισε 3.000 δολάρια! Κοινώς, μέσα σε τρία λεπτά ο Jones πρόλαβε να "χάσει" 6.000 δολάρια!

Για την ιστορία, ο LeBron James δήλωσε μετά τον αγώνα ότι θα πληρώσει αυτός το πρόστιμο του συμπαίκτη του. Είχε προβεί εξάλλου σε μία παρόμοια κίνηση και πέρυσι, όταν κατά τη διάρκεια των Τελικών της Ανατολής, κόντρα (πάλι) στους Raptors, o Jones είχε τιμωρηθεί με αποκλεισμό ενός αγώνα και δεν αγωνίστηκε στο Game 4 της σειράς, επειδή στο φινάλε του Game 3 είχε ρίξει μπουνιά στα γεννητικά όργανα στον Biyombo! Τότε, βέβαια, το πρόστιμο του Jones ήταν μόλις 80 δολάρια και όχι 6.000 δολάρια. Αυτό όμως δεν έχει σημασία για τον LeBron, ο οποίος δήλωσε αστειευόμενος πως "μετά τον αγώνα, του είπα πως πρέπει να σταματήσει να δέχεται τεχνικές ποινές κόντρα στους Raptors"!

Keywords
Τυχαία Θέματα