Ένα 10χρονο παιδί έσωσε τη ζωή του Άλαν Ρούσελ!

Φαντάζει απίστευτο είναι όμως αλήθεια: σύμφωνα με μαρτυρίες ένα παιδί 10 ετών είναι εκείνο που έσωσε κυριολεκτικά τη ζωή του Άλαν Ρούσελ μετά τη συντριβή του αεροπλάνου!

Πέρα από την πίστη στον Θεό, αν υπάρχει κάποιο άτομο που θα πρέπει να ευγνωμονεί ο Άλαν Ρούσελ για το γεγονός ότι κατάφερε να βγει ζωντανός μέσα από τα συντρίμμια της μοιραίας πτήσης στην οποία ξεκληρίστηκε όλη σχεδόν η Τσαπεκοένσε, αυτό είναι ένα παιδί ηλικίας μόλις 10 ετών!

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ντόπιων σε ιστοσελίδες της Κολομβίας, ένα μικρό παιδί 10 ετών ήταν εκείνο

που έφτασε πρώτο στον τόπο του δυστυχήματος, περίπου 30 χιλιόμετρα νότια της πόλης Μεντεγίν, και εκείνο ήταν ουσιαστικά που έκανε το πλέον αποφασιστικό βήμα για να μην χάσουν τη ζωή τους όλοι οι επιβαίνοντες..

Αρχικά βρήκε το σημείο όπου βρίσκονταν οι τραυματίες και κατόπιν είπε στους διασώστες πού θα μπορούσαν να τους εντοπίσουν μέσα σε δύσκολες συνθήκες, με τον Σέρχιο Μαρουλάντα που ήταν από τους πρώτους που έφτασαν έπειτα στον τόπο της τραγωδίας να το επιβεβαιώνει:

"Όταν παρκάραμε, ένα παιδί ήρθε και μας είπε σε ποιο σημείο ήταν οι τραυματίες. Τότε ένας αστυνομικός μου είπε: "Είσαι ο πρώτος που έρχεσαι, βάλε το παιδί στο φορτηγό σου και πήγαινε να μαζέψεις τους πληγωμένους".

Χάρη στις άμεσες και συντονισμένες προσπάθειες των σωστικών συνεργείων αλλά και απλών ανθρώπων που έτρεξαν να βοηθήσουν, κατάφεραν να σωθούν 6 άτομα, με την ταυτότητα του νεαρού ήρωα να παραμένει ακόμα άγνωστη.

Keywords
Τυχαία Θέματα