Έλυσε τη σιωπή του ο Αναστασιάδης – Στέλνει επιστολή στον Αβέρωφ

Με γραπτή επιστολή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λύνει τη σιωπή του και τοποθετείται για τα όσα λέγονται και γράφονται αναφορικά με την υποψηφιότητα Αβέρωφ Νεοφύτου.

Ο τελευταίος, προ εβδομάδας στο ΣΙΓΜΑ και στην εκπομπή Χωρίς Περιστροφές για πρώτη φορά μίλησε δημόσια και έκανε λόγο για σκιές που δημιουργήθηκαν μέσα από δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Διαβάστε επίσης: Ο Αβέρωφ απαντά εάν ο ΠτΔ υποσκάπτει την υποψηφιότητά του

Αυτούσια η δήλωση του ΠτΔ

Σε απάντηση των

όσων λέγονται και γράφονται, επιθυμώ να καταστήσω σαφές πως μοναδική έγνοια έχω την διατήρηση της ενότητας της ιστορικής παράταξης του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Ως εκ τούτου αυτό που απαιτείται είναι, πρώτον ο σεβασμός των αποφάσεων των συλλογικών οργάνων της παράταξης και δεύτερον η αποφυγή των όποιων δηλώσεων που θέτουν εν αμφιβόλω διακηρυγμένες προθέσεις μελών ή στελεχών του κόμματος.

Τιμώντας με συνέπεια τις πιο πάνω αρχές, θα εκφράσω τις θέσεις μου δια αυστηρά προσωπικής επιστολής προς τον Πρόεδρο του ΔΗ.ΣΥ.

Την ίδια ώρα επαναλαμβάνω πως είμαι στη διάθεση του κ. Αβέρωφ Νεοφύτου να ακούσω τις όποιες απόψεις ή και ανησυχίες διατηρούσε ή διατηρεί, όπως άλλωστε πάντοτε έπραττα. 

Διαβάστε ακόμη

Δεν απάντησε στον Αβέρωφ ο ΠτΔ: Δεν είναι στιγμή να ασχοληθώ με τα προεκλογικά
Keywords
Τυχαία Θέματα
Έλυσε, Αναστασιάδης – Στέλνει, Αβέρωφ,elyse, anastasiadis – stelnei, averof