Το μήνυμα του Αϊτόρ μετά το χειρουργείο (Φωτο)

Ο Αϊτόρ υποβλήθηκε τη Δευτέρα στη χειρουργική επέμβαση στο λαβωμένο γόνατό του και μέσα από τα social media θέλησε να εκφράσει την ανυπομονησία του για τη σταδιακή επιστροφή του στη δράση.

Διαβάστε επίσης:

• «Ακολουθούμε ημίμετρα άλλων χωρών που δεν τα κατάφεραν, τέσσερα χρόνια μετά διερωτόμαστε...»

Τη Δευτέρα ο Αϊτόρ πέρασε την πόρτα του χειρουργείο για να αποκαταστήσει τη σοβαρή ζημιά που υπέστη στο γόνατό του.

Μετά

το πέρας της διαδικασίας, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού ανήρτησε ένα post στα social media. Μέσα από αυτό μάλιστα αφενός ευχαρίστησε τον Ραμόν Κουγάτ, τον διακεκριμένο γιατρό που επέλεξε ο ίδιος γι' αυτή τη λεπτή επέμβαση, αφετέρου εξέφρασε την ανυπομονησία του για την έναρξη της αποθεραπείας που σταδιακά θα τον επαναφέρει στη δράση.

"Γεια σε όλους. Γράφω αυτές τις γραμμές για να σας πω ότι η επέμβαση στο γόνατό μου ήταν επιτυχημένη. Ευχαριστώ τον Δόκτωρα Κουγάτ και ολόκληρη την ομάδα του για τη δουλειά που έγινε. Είμαι πολύ θετικός και ανυπομονώ να ξεκινήσω την αποθεραπεία μου", έγραψε χαρακτηριστικά ο Αϊτόρ στην ανάρτησή του στο Twitter.

Hi everyone. I am writing these lines to tell you that my knee surgery has been a success. Thanks to Dr. Cugat and his entire team at @quironsalud for the work done. I’m very positive and looking forward to start my recovery ❤️

Keywords
Τυχαία Θέματα