Ελπίδα – ΠΑΕΕΚ 0-0 στο φινάλε της 6ης αγωνιστικής

Με την αναμέτρηση της Ελπίδας Ξυλοφάγου με την ΠΑΕΕΚ που έληξε ισόπαλη 0-0 ολοκληρώθηκε σήμερα η 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

Ο απολογισμός των αγώνων του Σαββάτου διατήρησε σταθερό το σκηνικό της κορυφής.

Η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών νίκησε εκτός έδρας με 2-1 τον ΑΣΙΛ και οδηγεί την κούρσα με δεκαπέντε βαθμούς, δύο περισσότερους από τον Οθέλλο Αθηαίνου που πέρασε νικηφόρα από την Ορόκλινη.

*Ο Ζε Βιτόρ με πέναλτι στο 35' έδωσε προβάδισμα στους πρωτοπόρους και ο ΑΣΙΛ ισοφάρισε στο 67΄

με τον Ανδρέα Νικολάου. Τρία λεπτά πριν από το φινάλε ο Λοκόμπε διαμόρφωσε το 2-1 για την Καρμιώτισσα που την διατήρησε στην κορυφή.

*Ο Οθέλλος Αθηαίνου με πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Πυταρά που πέτυχε και τα δύο τέρματα (52', 64') νίκησε εκτός έδρας με 2-1 τον Διγενή Ορόκλινης. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 35' με τον Σάμουελ.

*Εκτός έδρας νίκη της ΑΕΖ επί του Ν&Σ Ερήμης με 2-0. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 45' με πέναλτι του Χαράλαμπου Καϊρίνου και στο 77' ο Χρίστου πέτυχε το 2-0.

*Το ΘΟΪ Λακατάμιας κέρδισε στην έδρα του με 1-0 την Ομόνοια Αραδίππου με τέρμα που σημείωσε ο Ενρίκε στο 47'.

*Στην Παρεκκλησιά ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 της τοπικής ομάδας και έτσι πανηγύρισε την 5η σερί νίκη του με γκολ που πέτυχε στο 58' ο Χοσέ Φράγκο Γκόμες.

Στο 78' η Ένωση Νέων Παρεκκλησιάς κέρδισε πέναλτι και την εκτέλεση του ανέλαβε ο Ζάρνας όμως ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού απέκρουσε και διατήρησε το 1-0.

*Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στην πόλη Χρυσοχούς όπου ΕΝΑΔ και Αναγέννησης Δερύνειας συμβιβάστηκαν στο 3-3.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 27' με τον Ανδρέα Κυπριανού και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 34΄με πέναλτι του Πικραμμένου. Στο 37' ο Γεωργίου έδωσε προβάδισμα (2-1) στους γηπεδούχους.

Στο 70' η Αναγέννηση ισοφάρισε σε 2-2 με τον Ντιαλό και στο 77' ο Ανδρέας Κυπριανού (έκτο φετινό γκολ) έβαλε μπροστά στη Δερύνεια με 3-2. Στο 88' ισοφάρισε σε 3-3 για την ΕΝΑΔ.

Keywords
Τυχαία Θέματα