Ελλιπή τα μέτρα για τον κορωνοϊό στα κατεχόμενα, επιμένει η Yeni Düzen

Η τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Yeni Düzen», στη σημερινή της έκδοση (την οποία μεταφράζει στην επισκόπηση του τουρκοκυπριακού τύπου το Γραφείο Τύπου &Πληροφοριών) γράφει ότι έστω και αν τοποθετήθηκαν θερμικές κάμερες στο παράνομο αεροδρόμιο και σε μερικά σημεία διέλευσης μεταξύ κατεχόμενων και ελεύθερων περιοχών της Δημοκρατίας, οι κάμερες αυτές δεν βρίσκονται σε λειτουργία αφού δεν τοποθετήθηκε άτομο υπεύθυνο για την λειτουργία τους σε κανένα από αυτά τα σημεία, εκτός από εκείνο στο «αεροδρόμιο». Οι καταγγελίες γίνονται την επομένη της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον τον κατοχικό

ηγέτη, οι οποίοι βρέθηκαν με τα μέλη της δικοινοτικής Τεχνικής Επιτροπής για την Υγεία για από κοινού λήψη των αναγκαίων μέτρων για τον κορωνοϊό. 

Στα κατεχόμενα λιμάνια δεν έχει τοποθετηθεί θερμική κάμερα, σημειώνει η εφημερίδα, προσθέτοντας ότι απορρίφθηκε το αίτημά της να πάρει πλάνα και φωτογραφίες από τον χώρο απομόνωσης που δημιουργήθηκε στο νοσοκομείο.

Ο λεγόμενος υπουργός υγείας Αλί Πιλλί φέρεται να δήλωσε στην εφημερίδα ότι δεν γνωρίζει σε ποιο στάδιο βρίσκεται η κατάσταση στο νοσοκομείο. Αναφερόμενος σε χθεσινά δημοσιεύματα, τα χαρακτήρισε λανθασμένα και πρόσθεσε ότι δεν θα επιτρέψει την λήψη εικόνων προτού δει ο ίδιος την κατάσταση. 

Keywords
Τυχαία Θέματα