Ελλιπές το πόρισμα για τον Σταύρο- Δόθηκαν οδηγίες για νέα έκθεση

Σε ανακοίνωση του ο Υπουργός Υγείας ανέφερε ότι η έκθεση γεγονότων που του είχε παραδοθεί το σήμερα το απόγευμα ήταν ελλιπής και ως εκ τούτου, έδωσε οδηγίες για νέα έκθεση.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρει: «Αναφορικά με την Έκθεση Γεγονότων που ζήτησα χθες από τον Εκτελεστικό Διευθυντή του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) για τον θάνατο 34χρονου, και έπειτα από την υποβολή της στο Γραφείο μου σήμερα το απόγευμα, σημειώνω ότι τα στοιχεία που κατατέθηκαν ήταν ελλιπή και ως εκ τούτου δεν μπορεί να εξαχθεί

συμπέρασμα. Δόθηκαν εκ νέου οδηγίες για υποβολή εμπεριστατωμένης Έκθεσης Γεγονότων και επανακατάθεσή της, ώστε να καθοριστούν οι επόμενες ενέργειες».

Νωρίτερα, σε επίσημη καταγγελία για πιθανή ιατρική αμέλεια προχώρησαν οι συγγενείς του άτυχου 34χρονου που έφυγε χθες άδικα από τη ζωή, συνεπεία της Γρίπης Α’.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, συγγενείς του άτυχου 34χρονου πέρασαν το κατώφλι της Αστυνομίας Λάρνακας και κατήγγειλαν πιθανή ιατρική αμέλεια για το θάνατο του ανθρώπου τους.

Οι συγγενείς του άτυχου 34χρονου ζητούν τη διενέργεια νεκροτομής για να διαφανεί κατά πόσο υπήρξε ιατρική αμέλεια. Δεν αποκλείεται μάλιστα να εκμισθώσουν και ως οικογένεια ιδιώτη ιατροδικαστή για να διενεργήσει και δεύτερη νεκροτομή.

Ο 34χρονος νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας σε κρίσιμη κατάσταση και κατέληξε χθες. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αντιμετώπιζε άλλα προβλήματα υγείας.

Λίγο μετά, κατέληξε και δεύτερο θύμα εντός της χθεσινής μέρας από τη Γρίπη Α’ και πιο συγκεκριμένα μία 75χρονη.

Keywords
Τυχαία Θέματα