Ελληνίδα τραγουδίστρια απαντά σε Sigmalive:Εγώ τουλάχιστον τα πήρα

Απάντηση έδωσε η Ελληνίδα τραγουδίστρια, Αναστασία Καλογεροπούλου, στο Sigmalive μετά το δημοσίευμα για την εμφάνισή της στο ξενοδοχείο-καζίνο Merit στα κατεχόμενα.

Συγκεκριμένα, η Αναστασία Καλογεροπούλου, σε βίντεο που ανάρτησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, θέτει σειρά ερωτημάτων στο Sigmalive για τα κακώς έχοντα σε σχέση με τα κατεχόμενα και τoν κόσμο που τα επισκέπτεται.

Ειδικότερα, στο βίντεο που ανάρτησε έκανε αναφορά στους ταξιτζήδες

από τα κατεχόμενα, οι οποίοι περιμένουν έξω από το αεροδρόμιο Λάρνακας και «σκοτώνονται» μεταξύ τους για μια κούρσα. Αναφορά κάνει επίσης για τους χιλιάδες Ελληνοκύπριους, οι οποίοι πάνε στα κατεχόμενα.

Μεταξύ άλλων, ζήτησε συγγνώμη εάν πίκρανε τους φίλους Ελληνοκύπριους αλλά επεσήμανε ότι ο λόγος που πήγε ήταν καθαρά επαγγελματικός.

Μάλιστα, αναφέρει αυτολεξεί ότι «εγώ τουλάχιστον πήγα και τα πήρα. Δεν πήγα να δώσω».

Εξήγησε, επίσης, ότι όταν της προτάθηκε να πάει στα κατεχόμενα, της είχαν αναφέρει ότι η πλειοψηφία θα ήταν Ελληνοκύπριοι, ενώ όταν πραγματοποίησε την εμφάνιση το επιβεβαίωσε και η ίδια.

Ως λιτή απάντηση στην θέση της Ελληνίδας τραγουδίστριας το Sigmalive έχει κατ' επανάληψη αναδείξει με δημοσιεύματά του πολλά από τα κακώς έχοντα που ορθώς αναφέρει η κυρία Αναστασία Καλογεροπούλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα