ΣΥΜΦΩΝΙΑ με Μπουζούκη - Υπογράφει μέχρι το 2022

Ο Παναθηναϊκός ανέβασε την προσφορά του μέσω μπόνους, ο Γιάννης Μπουζούκης ήθελε πολύ να μείνει στο τριφύλλι και οι δύο πλευρές έφτασαν σε οριστική συμφωνία! Υπογράφει την ερχόμενη εβδομάδα ο παίκτης.

Το σίριαλ του καλοκαιριού με την επέκταση συμβολαίου του Γιάννη Μπουζούκη ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου και είχε happy end! Οι δύο πλευρές έφτασαν σε οριστική

συμφωνία, ο διεθνής μέσος θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, ένα συμβόλαιο που θα τον δεσμεύει μέχρι το 2022.

Για να φτάσουμε στην συμφωνία σημαντικό ρόλο έπαιξαν δύο πράγματα:

Το πρώτο και κυριότερο η επιθυμία του ποδοσφαιριστή να παραμείνει στον Παναθηναϊκό. Κάτι που εξαρχής είχαμε τονίσει πως παρά την διαφορά στο οικονομικό είναι ικανό να οδηγήσει την διαπραγμάτευση στο τέλος του δρόμου. Έτσι κι έγινε. Παρά την όχι και τόσο καλή προσφορά του συλλόγου, ο παίκτης έκρινε ότι ο δρόμος της εξέλιξής του είναι πιο ασφαλής στο σύνολο του Δώνη και άναψε το πράσινο φως.

Το δεύτερο έχει να κάνει με ένα μπόνους που προσέφερε ο Παναθηναϊκός στον ποδοσφαιριστή. Η αρχή πρόταση δεν περιελάμβανε μπόνους παρά μόνο πάγιες απολαβές. Από την στιγμή που συμπεριλήφθηκε το συγκεκριμένο πριμ, η πλευρά του Γιάννη Μπουζούκη δεν θέλησε να τραβήξει άλλο την διαπραγμάτευση και... τέλος καλό όλα καλά για τον σύλλογο και τον ποδοσφαιριστή.

Keywords
Τυχαία Θέματα