Έλληνας θύμα δολοφονικής επίθεσης που έγινε στη Μελβούρνη

Έλληνας είναι το πρώτο θύμα της δολοφονικής επίθεσης που έγινε στη Μελβούρνη, όταν οδηγός αυτοκινήτου έπεσε εσκεμμένα πάνω σε πεζούς στις 21 Δεκεμβρίου του 2017.

Ο 32χρονος οδηγός που παρέσυρε πεζούς στη Μελβούρνη

Πρόκειται για τον 83χρονο Αντώνιο Κροκάρη, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματα του στις 29 Δεκεμβρίου.

Ο 83χρονος Έλληνας βρισκόταν στο νοσοκομείο από τις 21 Δεκεμβρίου, όταν κτυπήθηκε από το αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 32χρονος Αφγανός Saeed Noori, ο οποίος φαίνεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και ήταν εξαρτημένος σε ναρκωτικές

ουσίες.

Η επίθεση έγινε το πρωί της Πέμπτης (21/12) στη Μελβούρνη όταν ένα αυτοκίνητο SUV παρέσυρε και τραυμάτισε αρκετούς πεζούς στην οδό Φλίντερς μπροστά από σταθμό τρένου σε μια περιοχή που θεωρείται από τις πιο πολυσύχναστες της πόλης.

Η οικογένεια του 83χρονου Έλληνα εξέφρασε σε τοπικά μέσα τον συγκλονισμό και την ανείπωτη θλίψη της, αφού «η ζωή του Αντώνη πάρθηκε βίαια σε μια άνευ λόγου βίαιη πράξη». Ανέφεραν επίσης ότι η απώλεια είναι δυσαναπλήρωτη και δεν θα μπορέσουν ποτέ να αναπληρώσουν το κενό που αφήνει. Ο Αντώνιος Κροκάρης αφήνει πίσω σύζυγο, τρία παιδιά και τρία εγγόνια.

Ο δράστης της επίθεσης τώρα αντιμετωπίζει κατηγορίες φόνου μετά τον θάνατο του 83χρονου Έλληνα. Παραμένει υπό κράτηση και η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 30 Μαΐου.

Εν τω μεταξύ, άλλα τέσσερα πρόσωπα παραμένουν στο νοσοκομείο, μεταξύ των οποίων ένας 60χρονος σε κρίσιμη κατάσταση.


Keywords
Τυχαία Θέματα