Ελλαδικά ΜΜΕ: Ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού στη Λάρισα - Ταξίδεψε Ιταλία

Συναγερμός έχει σημάνει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου εξετάζεται ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού, αναφέρει το «Sputnik». 

Πρόκειται για μία 22χρονη φοιτήτρια από την Καρδίτσα, η οποία σπουδάζει στην Κρήτη και είχε προσφάτως επισκεφτεί τη βόρεια Ιταλία, μετέδωσε το «KarditsaPress.gr». Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές του τοπικού μέσου της Καρδίτσα, «η νεαρή εξετάστηκε από παθολόγο και αποφασίστηκε η διακομιδή της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

για τις περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις. Οπως είναι εύκολα κατανοητό στη γειτονιά επικρατεί αναστάτωση που ενισχύθηκε απο την θέα του ασθενοφόρου και των μέτρων ασφαλείας που σωστά ελήφθησαν. Σε κάθε περίπτωση οφείλουν όλοι να αναμένουν τα επίσημα εργαστηριακά αποτελέσματα.»

Η νεαρή κοπέλα αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Καρδίτσας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του «Sputnik». Ωστόσο, λόγω της φύσης των συμπτωμάτων, διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, το οποίο αποτελεί νοσοκομείο αναφοράς. 

Σύμφωνα με το «LarissaNet.gr», αργά τη νύχτα έφτασαν τα αποτελέσματα για την 68χρονη Λαρισαία, η οποία νοσηλεύεται σε καραντίνα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Πληροφορίες του ίδιου τοπικού μέσου αναφέρουν ότι το αποτέλεσμα επί των δειγμάτων που εστάλησαν για έλεγχο σε ότι αφορά το ενδεχόμενο να έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό είναι αρνητικά.

Παρακολουθήστε τις τελευταίες εξελίξεις στο «SigmaLive» - LIVE/Κορωνοϊός:Αυξάνονται τα κρούσματα-Καταγράφηκε το πρώτο στην Ελλάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα