Υποχρεωμένος απέναντι στην ιστορία του

Οι πιθανότητες του ΑΠΟΕΛ για πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ μηδενίστηκαν μετά τη βαριά ήττα με 3-0 στον πρώτο αγώνα με την Μπάζελ στο ΓΣΠ.  

Ωστόσο οι γαλαζοκίτρινοι είναι υποχρεωμένοι να παίξουν για τη βαριά ιστορία τους και θα παραταχθούν στο St. Jakob-Park με στόχο την αξιοπρεπή εμφάνιση που θα τους επιτρέπει να ελπίζουν σε θετικό αποτέλεσμα.

Η ιστορία του ΑΠΟΕΛ

είναι τεράστια και γιγαντώθηκε μετά τις συνεχόμενες παρουσίες της ομάδας στους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, αλλά και τις μεγάλες προκρίσεις στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ και στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Μπορεί η 3η συμμετοχή στα νοκ άουτ παιχνίδια να μην είχε την ίδια κατάληξη με τις προηγούμενες δυο, όπου ο ΑΠΟΕΛ πήρε ισάριθμες προκρίσεις (Λυών και Μπιλμπάο), όμως, δεν παύει να είναι ακόμη ένα ραντεβού με την ιστορία.

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται απόψε να ορθώσει ανάστημα, να κοιτάξει στα μάτια την Μπάζελ και να έχει αξιοπρεπή εμφάνιση, με στόχο το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης προανήγγειλε αλλαγές στο αρχικό σχήμα προκειμένου να ενεργοποιήσει κάποιους ποδοσφαιριστές, όπως οι Εφραίμ και Αλωνεύτης (όπως δήλωσε) για τη δύσκολη συνέχεια.
 

Keywords
Τυχαία Θέματα