Συνελήφθη ο Γ.Γ. της ΠΑΣΥΝΟ μετά από καβγά στο ΓΝ Λεμεσού

Στη σύλληψη του Γ.Γ. της ΠΑΣΥΝΟ, Παναγιώτη Γεωργίου, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές μετά από συνάντηση στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, που κατέληξε σε καβγά.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Αντρέα Αγγελίδη, στις 5.00 το πρωί μεθυσμένος άντρας, 28 ετών, εισήλθε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείο Λεμεσού σπάζοντας αντικείμενα και προκαλώντας οχλαγωγία.

Λίγες ώρες μετά, στις 8.30, πραγματοποιήθηκε επί τόπου συνάντηση ανάμεσα στην ΠΑΣΥΝΟ και την Αστυνομία.

Όπως

ανέφερε στο SigmaLive ο κ. Αγγελίδης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Γ.Γ. της Συντεχνίας, Παναγιώτης Γεωργίου, εξύβρισε μέλος της Αστυνομίας με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στον Αστυνομικό Σταθμό Πολεμιδίων, όπου έδωσε κατάθεση και ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος.

Σχολιάζοντας σχετικά, ο κ.Αγγελίδης είπε πως η αστυνομία βρίσκεται σε συνεργασία με τους νοσηλευτές οι οποίοι «εκτελούν ένα δύσκολο επάγγελμα» και πως ο Υπεύθυνος του Αστυνομικού Σταθμού Πολεμιδίων έχει ήδη δώσει τα τηλέφωνα επικοινωνίας του εδώ και καιρό, σε περίπτωση που στο μέλλον προκύψει παρόμοιο περιστατικό.

Πάντως, ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΠΑΣΥΝΟ, Θεόδωρος Πετέλης, υποστηρίζει, πως ο αστυνομικός ήταν αυτός που άρχισε να επιρρίπτει ευθύνες στο νοσηλευτικό προσωπικό για τα εν λόγω περιστατικά και όχι το αντίθετο.

Keywords
Τυχαία Θέματα