Ο Κάρβερ πρόσθεσε (άλλο) ένα μεγάλο μείον

Είναι πολύ βαρύ το κλίμα για τον Άγγλο τεχνικό. Δεδομένο ότι η Διοίκηση θα μελετήσει την περίπτωση του και είναι αρκετά τα μέλη της Διοίκησης που κάνουν λόγο για αλλαγή, άσχετα από το τι θα πει ο Νταμπίζας.

Η εικόνα της ομάδας και τα αποτελέσματα (με βάση το πρόγραμμα και όσα είδαμε οι 11 βαθμοί είναι αποτυχία), δεν αφήνουν το παραμικρό περιθώριο αισιοδοξίας.

Όμως ο Κάρβερ πέρα από την καθαρά αγωνιστική πτυχή, πρόσθεσε άλλο ένα μεγάλο μείον στην κατάσταση. Ο εκνευρισμός του στη Συνέντευξη Τύπου και η αιχμή για τον κόσμο (φωτογράφισε την αντίδραση και τα γιουχαΐσματα),

είναι ένα από τα βασικά σημεία αναφοράς στις συζητήσεις ανάμεσα στους φίλους της Ομόνοιας. Ο χειρισμός από την πλευρά του, ήταν λανθασμένος, θα έπρεπε όπως και να ένιωθε να το αποφύγει.

Αντίθετα προκάλεσε το λαϊκό αίσθημα, σε μία φάση όπου και ο πιο υπομονετικός οπαδός δεν μπορεί να υπομένει άλλο. Ίσως η αντίδραση των οργανωμένων να είναι η πιο έντονη σε δημόσιο επίπεδο, είναι όμως και αντιπροσωπευτική ενός γενικότερου αισθήματος που μεγάλωσε και σχεδόν κτυπά κόκκινο. Πλέον η αποδοχή του Άγγλου τεχνικού στις τάξεις του κόσμου είναι στο πιο χαμηλό σημείο και σίγουρα το γεγονός αυτό δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο από τη Διοίκηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα