Ελεύθεροι οι 3 Νορβηγοί για την απόπειρα απαγωγής 4χρονης

Ελεύθεροι αφέθησαν οι τρείς ύποπτοι Νορβηγοί, για διερευνώμενη υπόθεση απαγωγής 4χρονης, που συνελήφθησαν πριν από περίπου δύο βδομάδες στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου.

Κατόπιν πληροφορίας που λήφθηκε από τη Γιούροπολ, οι αρχές, προχώρησαν στη σύλληψη τριών Νορβηγών, οι οποίοι προσπάθησαν να περάσουν στις ελεύθερες περιοχές από το οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου, με σκοπό την απαγωγή τετράχρονου κοριτσιού που διαμένει μόνιμα με την Κύπρια μητέρα του στη Λευκωσία και να το παραδώσουν στον

Νορβηγό πατέρα του από τον οποίο η μητέρα έχει πάρει διαζύγιο. Πρόκειται για τρεις ανδρες ηλικίας 29, 40 και 60 χρόνων οι οποίοι οδηγήθηκαν ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λευκωσίας το οποίο διέταξε την τριήμερη κράτησή τους

Στην κατοχή τους εντοπίστηκαν τα κλειδιά του οχήματος του πατέρα, χάρτες και σημειώσεις στις οποίες καταγραφόταν με λεπτομέρεια η καθημερινότητα της 4χρονης, το σπίτι όπου διαμένει με τη μητέρα της αλλά και το νηπιαγωγείο όπου φοιτά το παιδί.

Ο ισχυρισμός που προέβαλαν και οι τρεις, είναι ότι δέν έχουν καμιά σχέση με το παιδί και το μόνο που ήθελαν ήταν να μεταφέρουν ένα αυτοκίνητο το οποίο είναι εγγεγραμμένο στο όνομα του πατέρα της ανήλικης.

Keywords
Τυχαία Θέματα