ΕΛΑΜ: Η Κυβέρνηση επιλέγει να «ξελασπώνει» το ψευδοκράτος

Το ΕΛΑΜ, σε ανακοίνωση σχετικά με το δείπνο του Προέδρου Αναστασιάδη με τον Μουσταφά Ακιντζί, αναφέρει ότι πρέπει να κλείσουν τα οδοφράγματα και όχι να ανοίξουν περισσότερα.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:

Μετά το τέλος του χθεσινοβραδινού δείπνου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε ότι θα προχωρήσει η διάνοιξη των οδοφραγμάτων Δερύνειας και Λεύκας - Απλικίου.

Την στιγμή που οι τουρκικές προκλήσεις βρίσκονται στο έσχατο σημείο, η τουρκική οικονομία αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα και κατ’ επέκταση

το ψευδοκράτος, η Κυπριακή Κυβέρνηση επιλέγει να τους «ξελασπώνει» με τις πολιτικές της. Με τη στάση της επιτρέπει να εγκρίνονται ευρωπαϊκά κονδύλια προς την Τουρκία και το ψευδοκράτος, ενώ ταυτόχρονα ανοίγει περισσότερα οδοφράγματα, μέσω των οποίων χρηματοδοτείται η κατοχή.

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καλεί την Κυβέρνηση και τα πολιτικά κόμματα να κατανοήσουν ότι το Κυπριακό δεν αποτελεί δικοινοτική διαφορά, αλλά πρόβλημα παράνομης εισβολής και συνεχιζόμενης κατοχής. Ως εκ τούτου, καλεί άπαντες να κατανοήσουν ότι θα πρέπει να κλείσουν τα οδοφράγματα και όχι να ανοίξουν περισσότερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα