Louis Paphos Breeze: Μία ανάσα πριν το opening

Μία ανάσα πριν το opening

Το νέο περήφανο στολίδι της Louis Hotels, Louis Paphos Breeze, αναμένεται να κάνει λαμπρή είσοδο στη λίστα με τα πολυτελή ξενοδοχεία της Πάφου , με το επίσημο άνοιγμα του την 1η Μαΐου 2018 .Το ολοκαίνουριο ξενοδοχείο έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις με την ιδιαίτερη διακόσμηση του βάζοντας ψηλά τον πήχη

για μια αξέχαστη διαμονή .

Η μοναδική τοποθεσία του Louis Paphos Breeze, δίνει την ευκαιρία στον επισκέπτη να απολαύσει το βαθύ μπλε της Μεσογείου και να χαλαρώσει με το απαλό θαλασσινό αεράκι, που έδωσε και το όνομα του στο θέρετρο . Στα ευρύχωρα και άνετα δωμάτια, το σπα και τη σάουνα, τα 2 εστιατόρια και τις 4 πισίνες έρχονται να προστεθούν μαγευτικοί κήποι που δημιουργούν μια σαγηνευτική ατμόσφαιρα . Επιπλέον, οι λάτρεις της γυμναστικής μπορούν να διατηρήσουν τη φόρμα τους στο υπερσύγχρονο γυμναστήριο του ξενοδοχείου, στις εγκαταστάσεις τένις ή συμμετέχοντας σε μαθήματα γιόγκα .

Όσοι ενδιαφέρονται να επισκεφτούν το εντυπωσιακό ξενοδοχείο μπορούν να κάνουν κράτηση online από την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου και θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από έκπτωση και δωρεάν διανυκτερεύσεις .

Keywords
Τυχαία Θέματα