Εκτός και η Γιουνάιτεντ (βίντεο)

Εκπλήξεις την Τρίτη, εκπλήξεις και χθες. Μέσα σε 24 ώρες στο Capital One (League) Cup, αποκλείστηκαν τρεις μεγάλες.

Μετά την Τσέλσι και την Αρσεναλ, ήταν η σειρά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που αποκλείστηκε στα πέναλτι (1-3) από την Μίντλεσμπρο μέσα στο Old Traford. Στην Γιουνάιτεντ, που παρουσιάστηκε με πολλές αλλαγές, δεν ήταν αρκετά τα 120 λεπτά, κανονικής διάρκειας και

παράτασης. Στο 117 ο διατητής δεν υπέρδειξε πέναλτι σε χέρι του Αγιάλα, Μαρσιάλ και Φελαινί έχασαν μεγάλες ευκαιρίες στο τέλος και οι δύο ομάδες πήγαν στα πέναλτι. Ηρωας της βραδιάς ο Ισπανός τερματοφύλακας της Μίντλεσμπρο Μείχας, που σταμάτησε τους Ρούνει και Γιανγκ.

“Είναι πολύ απογοητευτικό,» είπε ο Λουίς Φαν Γκάαλ. «Πρέπει να λύσουμε αυτό το πρόβλημα που έχουμε και να ολοκληρώνουμε τις ευκαιρίες που δημιουργούμε.Είμαι ευχαριστημένος από κάποιους παίκτες μου, αλλά και απογοητευμένος από κάποιους άλλους. Αυτή είναι η ζωή του προπονητή».

Η άλλη ομάδα του Μάντσετσερ, Σίτι, δεν αντιμετώπισε πρόβλημα απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας (5-1). Μπόνι (22), Ντε Μπρούιν (44), Ιχεανάτσο (59), Τουρέ (76 πέναλτι) και Αλόνσο (94) τα γκολ της Σίτι, ο Ντιλέινι (89) εκείνο των Λονδρέζων. Μοναδική άσχημη για τον Μανουέλ Πελεγκρίνι ο τραυματισμός στο γόνατο του Θαμπαλέτα.

Με γκολ των Γιοσίντα (51) και Πελέ (77) η Σαουθάμπντον έβγαλε εκτός συνέχειας την Αστον Βίλλα, που απλά μείωσε στις καθυστερήσεις με τον Σινκλέρ.

facebook.com/officialfootballgoals/videos/730597963710831/">

PENALTIES VIDEO[HD]: (Capital One Cup): Manchester United 1-3 Middlesbrough FCFull Highlights: https://www.facebook.com/officialfootballgoals/videos/730595160377778/

Posted by Football Goals &Highlights on Wednesday, 28 October 2015

Keywords
Τυχαία Θέματα