Εκτός ημερίσιας διάταξης η μεταρρύθμιση της Δημ. Υπηρεσίας

Εκτός της ατζέντας της αυριανής Ολομέλειας μένει το πακέτο των νομοσχεδίων και κανονισμών για τη μεταρρύθμιση της δημόσιας υπηρεσίας, ύστερα από απόφαση που λήφθηκε στη σημερινή σύσκεψη των αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η αναβολή δόθηκε λόγω του ότι ετοιμάζονται ακόμα τροπολογίες, οι οποίες θα πρέπει να διανεμηθούν στους βουλευτές για να τις μελετήσουν.

Η σύσκεψη των αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων αποφάσισε ακόμα να μην οδηγηθούν στην αυριανή Ολομέλεια οι προτάσεις νόμου για τη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων φορολογικών οφειλών

και για την αποπληρωμή οφειλών στο ΦΠΑ με δόσεις, ενώ αναβολή πήρε και ο περί Συνεργατικών Εταιρειών τροποποιητικός Νόμος που αφορά τη μετακίνηση προσωπικού.

Οι ίδιες πηγές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί τακτική νομοθετική Ολομέλεια αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης του κρατικού προϋπολογισμού για το 2017 την ερχόμενη Τετάρτη, ενώπιον της οποίας θα τεθεί το πακέτο για τη μεταρρύθμιση του δημοσίου και άλλες προτεινόμενες νομοθεσίες που δεν θα οδηγηθούν στην αυριανή συνεδρία και γενικότερα όσες κρίνονται ως επείγουσες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα