Ζιντάν: «Περήφανος για τον γιο μου»

Η Ρεάλ Μαδρίτης προκρίθηκε στη φάση των «16» του ισπανικού κυπέλλου με συνολικό σκορ 13-2! Στον επαναληπτικό στο «Μπέρναμπέου» νίκησε 6-1 την Κουλτουράλ Λεονέσα. Ο γιος του Ζινεντίν Ζιντάν, Εντσο, πραγματοποίησε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα της Ρεάλ, αγωνίστηκε ως αλλαγή (από το ημίχρονο) και στο 63ο λεπτό πέτυχε με εξαιρετικό γυριστό σουτ το τέταρτο γκολ της ομάδας του.



Ο τεχνικός της Ρεάλ δεν έκρυψε τη χαρά του για την απόδοση του Εντο: «Είμαι υπερήφανος ως πατέρας και προπονητής. Πάντα τον συμβουλεύω

και ξέρει πως όταν του μιλάω, του μιλάει ο προπονητής και όχι ο πατέρας. Επίσης, είμαι χαρούμενος για τη συνολική παρουσία των παικτών», τόνισε ο «Ζιζού» και συμπλήρωσε: «Πετύχαμε τον στόχο μας, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Παράλληλα, έδωσα χρόνο συμμετοχής σε νέα παιδιά, τα οποία έκαναν ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα».

Γεννημένος τον Μάρτιο του 1995, όταν ο πατέρας του αγωνιζόταν ακόμα στην Μπορντό, ο Εντσο είναι ο μεγαλύτερος από τους τέσσερις γιους του Ζινεντίν και της Βερονίκ. Επέλεξε ως ποδοσφαιριστής να χρησιμοποιεί το επώνυμο της μητέρας του, καθώς δεν ήθελε σηκώνει το βάρος της σύγκρισης με τον διάσημο πατέρα του, έναν από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα