Εκτός αποστολής ο Γιωργαλλίδης…

Μετά τις σημερινές ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Αντώνης Γιωργαλλίδης, διαπιστώθηκε πως δεν μπορεί να ακολουθήσει την αποστολή της Εθνικής μας στο Βέλγιο. Στο Γιωργαλλίδη συνεστήθηκε από τους γιατρούς ξεκούραση μιας εβδομάδας.

Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν σήμερα κανονικά, με το πρόγραμμα να διαφοροποιείται ανάλογα με το χρόνο συμμετοχής που είχε ο καθένας με την ομάδα του το Σαββατοκύριακο.Η προετοιμασία της Εθνικής θα συνεχιστεί αύριο το απόγευμα στις 16:00 με προπόνηση στο ΓΣΠ.

Η κλήση των

διεθνών για τον αγώνα με το Βέλγιο:ΑΕΚ Λάρνακας: Ηλίας Χαραλάμπους, Κωνσταντίνος Μιντίκκης, Νέστωρ Μυτίδης, Νίκος ΕγγλέζουΑΕΛ: Βαλεντίνος Σιέλης, Γιώργος Ελευθερίου, Μάριος ΝικολάουΑΠΟΕΛ: Κωστάκης Αρτυματάς, Μάριος Αντωνιάδης, Πιέρος Σωτηρίου, Τάσος ΚίσσαςΑπόλλων: Γιώργος Κολοκούδιας, Γιώργος Μερκής, Μάριος ΣτυλιανούΑνόρθωση: Ανδρέας Μακρής, Κωνσταντίνος ΛαΐφηςΟμόνοια Λευκωσίας: Γιώργος Οικονομίδης, Κωνσταντίνος Παναγή, Χάρης ΚυριάκουAFC ASTRA GIURGIU: Βίνσεντ ΛαμπάνFC METALLURG DONETSK: Κωνσταντίνος ΜακρίδηςJUVENTUS F.C. : Γρηγόρης ΚάστανοςΤο πρόγραμμα της Εθνικής Ανδρών:Τρίτη 24 Μαρτίου16:00 Προπόνηση στο Στάδιο ΓΣΠ (κλειστή για τα ΜΜΕ)Τετάρτη , 25 Μαρτίου18:30 Προπόνηση στο βοηθητικό του ΓΣΠ (κλειστή για τα ΜΜΕ)Πέμπτη 26 Μαρτίου10:00 Αναχώρηση για Βέλγιο19:00 (ώρα Βελγίου) Προπόνηση στο KVW Zaventem (κλειστή για τα ΜΜΕ)Παρασκευή 27 Μαρτίου18:00 (ώρα Βέλγίου) Συνέντευξη Τύπου στο Στάδιο King Baudouin19:00 (ώρα Βελγίου) Προπόνηση στο Στάδιο King Baudouin (ανοικτή για 15 λεπτά για τα ΜΜΕ)Σάββατο 28 Μαρτίου21:45 (ώρα Κύπρου) Αγώνας Βέλγιο – Κύπρος

Keywords
Τυχαία Θέματα