Εκστρατεία Αντικαρκινικού Συνδέσμου & Τρ. Κύπρου στη μάχη ενάντια στον καρκίνο

Η μάχη ενάντια στον καρκίνο, αφορά όλους μας, κάθε στιγμή. Χρειάζεται συμμάχους και υποστηρικτές. Η μάχη ενάντια στον καρκίνο για τους ασθενείς και το έργο που επιτελείται, είναι μία μάχη που δίνουμε όλοι μας. Γίνε κι εσύ μαχητής της ζωής!

Μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί η εκστρατεία «Στη Μάχη Ενάντια στον Καρκίνο» που διοργανώνουν ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου και η Τράπεζα Κύπρου,

στο πλαίσιο της οποίας θα γίνουν έρανοι παγκύπρια. Η εκστρατεία πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δικτύου SupportCY της Τράπεζας Κύπρου και του Σχεδίου Επιβράβευσης Καρτών «ανταμοιβή» στο πλαίσιο της καθιερωμένης «Πορείας Χριστοδούλας», η οποία λόγω της πανδημίας δεν πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Απρίλιο, για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Η εκστρατεία του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου είναι κάτι περισσότερο από άλλη μία φιλανθρωπική εκστρατεία. Έχει να κάνει με την ευαισθητοποίηση όλων μας, όπως και με την συνειδητοποίηση πως ο καρκίνος αφορά τον καθένα από εμάς, καλώντας μας να γίνουμε σταθεροί υποστηρικτές της ανακούφισης και της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο. Η αποφασιστικότητα και η θέληση όλων μας για συμμετοχή στην Εκστρατεία, είναι αυτή που συμβάλλει στη βοήθεια όσων συνανθρώπων μας αντιμετωπίζουν σήμερα τον καρκίνο με όσο το δυνατό καλύτερα μέσα. 

Γι’ αυτό και στη μάχη ενάντια στον Καρκίνο, είμαστε όλοι μαχητές. Αυτό είναι εξάλλου το μήνυμα που στέλνει και αυτή τη χρονιά η Εκστρατεία του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου και της Τράπεζας Κύπρου, παροτρύνοντας τον καθένα μας να συμμετέχει σ’ αυτή τη μάχη, αλλά και θυμίζοντάς μας, πως η αντιμετώπιση του καρκίνου είναι ένας καθημερινός αγώνας, στον οποίο θα πρέπει να δώσουμε το παρόν μας όλοι, ατομικά και συλλογικά. 

Αντικαρκινικός Σύνδεσμος και Τράπεζα Κύπρου μαζί στη μάχη

Η Τράπεζα Κύπρου, ως διαχρονικός σύμμαχος και υποστηρικτής του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια του, ενισχύοντας τον οικονομικά για τη συντήρηση και την αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρει, δημιουργώντας παράλληλα το μεγαλύτερο κίνημα δράσης, το οποίο αποδεικνύει έμπρακτα ότι η στήριξη της κοινωνίας είναι ανάμεσα στις προτεραιότητές της. Αυτό το επιτυγχάνει καλλιεργώντας παράλληλα τη συμμετοχή του προσωπικού της ως εθελοντές, σε πρωτοβουλίες που έχουν να κάνουν με τη στήριξη του κοινωνικού συνόλου, υπηρετώντας το σήμα κατατεθέν της, το «Κοινό Κυπρίων», με στήριξη και ενεργή συμμετοχή στις δραστηριότητες του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου

Η Τράπεζα, δίνοντας τη δική της μάχη ενάντια στον καρκίνο, για 23 συνεχή χρόνια, έχει στηρίξει τις δράσεις και ενέργειες του Αντικαρκινικού Συνδέσμου, συνεισφέροντας περισσότερα από €2 εκατομμύρια στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου, μέχρι σήμερα.

Είναι με τη στήριξη της κυπριακής κοινωνίας αλλά και οργανισμών, όπως η Τράπεζα Κύπρου, που ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου έχει αναπτύξει ουσιώδεις υπηρεσίες στήριξης και κατάφερε να ιδρύσει και να λειτουργήσει το Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα» στη Λευκωσία, το «Ευαγόρειο» Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας στη Λεμεσό, την παγκύπρια υπηρεσία Κατ’ Οίκον Φροντίδας Ασθενών, την Υπηρεσία Ψυχολογικής και Κοινωνικής Στήριξης, τις Υπηρεσίες Φυσικοθεραπείας και Αρωματοθεραπείας και την Υπηρεσία Μεταφοράς Ασθενών από όλες τις πόλεις προς τα Ογκολογικά Κέντρα στη Λευκωσία και Λεμεσό. Υπηρεσίες απαραίτητες για τη φροντίδα και στήριξη των ασθενών καθ’ όλη την πορεία της ασθένειάς τους.

Όπως και κατά την περσινή χρονιά, έτσι και φέτος, η Τράπεζα Κύπρου προσέλκυσε συμμάχους ανάμεσα σε εταιρείες/μέλη του SupportCY, του δικτύου που δημιούργησε η Τράπεζα κατά την πανδημία για υποστήριξη των ανθρώπων της πρώτης γραμμής και όχι μόνο.

Παράλληλα, το Σχέδιο Επιβράβευσης Καρτών «ανταμοιβή» της Τράπεζας ενισχύει το έργο του Συνδέσμου. Έτσι, για κάθε συναλλαγή στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Σχέδιο, η Τράπεζα προσφέρει 5 σεντ στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου

Γίνε κι εσύ μαχητής

Αυτή τη χρονιά, όπως και πέρσι, αντί της Πορείας Χριστοδούλας και του Οδικού Εράνου, ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου, μαζί με τον διαχρονικό του σύμμαχο, την Τράπεζα Κύπρου, σε καλεί να στηρίξεις μέσω εισφορών σε διάφορες επιχειρήσεις και σημεία της Κύπρου, που συμμετέχουν στην εκστρατεία.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκστρατεία, αλλά και για τα σημεία εράνου μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.stimaxi.com.cy ενώ μπορείτε να κάνετε την εισφορά σας στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου με τους πιο κάτω τρόπους:

•            Σε όλα τα καταστήματα της Τράπεζας Κύπρου παγκύπρια

•            Ηλεκτρονικές εισφορές στο www.stimaxi.com.cy

•            Μέσω SMS στο 7060: CAS 5 για εισφορές €5, CAS 3 για εισφορές €3, CAS 1 για εισφορές €1

Keywords
Τυχαία Θέματα