Έκρηξη Βηρυτού/DailyMail: Ο Ρώσος πλοιοκτήτης ξεπουλάει αντικείμενα στην Κύπρο

Εκτενές ρεπορτάζ για τον 43χρονο Ρώσο ιδιοκτήτη του πλοίου που μετέφερε τους 2.750 τόνους νιτρικής αμμωνίας στο λιμάνι της Βηρυτού δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα DailyMail.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι εντόπισε τον Igor Grechushkin στην Κύπρο, όπου ζει με τη γυναίκα του Irina και τους τρεις του γιους.

Στο δημοσίευμα υπάρχει ο ισχυρισμός ότι λίγες ώρες μετά την τραγωδία στον Λίβανο, ο 43χρονος

μεγιστάνας άρχισε «ξεπούλημα» των προσωπικών του αντικειμένων.

Σε αυτά, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, περιλαμβάνεται η μοτοσικλέτα του αξίας 12.000 ευρώ και το αυτοκίνητό του αξίας 15.500 ευρώ.

Η DailyMail αναφέρει για την πώληση χρησιμοποίησε το ψευδώνυμο «Gary», ενώ προσθέτει ότι η γυναίκα του άλλαξε το επίθετό της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ισχυριζόμενη ότι η οικογένειά της υπέφερε αρκετά.

Μάλιστα, τον εντόπισε η εφημερίδα στη Λεμεσό και όταν ζήτησε κάποιο σχόλιο για την έκρηξη στον Λίβανο, αρνήθηκε να απαντήσει, μπήκε στο όχημά του και έφυγε.

Επίσης, η DailyMail φιλοξενεί δηλώσεις της οικογένειάς του και συγκεκριμένα του πατέρα του, ο οποίος έριξε το φταίξιμο στον καπετάνιο του πλοίου, Boris Prokoshev, αναφέροντας ότι: «Αυτός που δημιούργησε αυτή την κατάσταση, θα πρέπει να είναι ο υπεύθυνος». Επίσης, δήλωσε ότι έγινε ο γιος του «αποδιοπομπαίος τράγος».

Διαβάστε επίσης:

Ιχνηλατώντας την πορεία των εκρηκτικών προς Λίβανο -Η «σχέση» με Κύπρο-Τουρκία

Εντοπίστηκε στη Λεμεσό ο Ρώσος ιδιοκτήτης του πλοίου με τη νιτρική αμμωνία

Keywords
Τυχαία Θέματα