Εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη σε όχημα 21χρόνου στη Λεμεσό

Υπόθεση απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες διερευνά η Αστυνομία, μετά την έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής, σε όχημα ιδιοκτησίας 21χρονου, στο Τραχώνι Λεμεσού.

Η έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 4:00, ενώ το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του ιδιοκτήτη, ο οποίος κατέσβησε τη φωτιά που προκλήθηκε με τη χρήση πυροσβεστήρα και νερού.

Την σκηνή επισκέφθηκαν

μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις και διαπιστώθηκε πως η έκρηξη οφειλόταν σε εκρηκτικό μηχανισμό που τοποθετήθηκε στο μπροστινό μέρος του οχήματος, μεταξύ καπό και ανεμοθώρακα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής συνεχίζει τις εξετάσεις.

Εξάλλου, η Αστυνομία διερευνά τα αίτια φωτιάς που ξέσπασε, γύρω στις 4:00 τα ξημερώματα, σε όχημα ιδιοκτησίας εταιρείας πώλησης οχημάτων, το οποίο οδηγείται από 61χρονη υπάλληλο.

Το όχημα, αξίας περίπου 8 χιλιάδων ευρώ, βρισκόταν σταθμευμένο στον συνοικισμό Καψάλου και καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ η φωτιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις δεν έγινε δυνατόν να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια πρόκλησης της φωτιάς και οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα