Εκρηκτικό βράδυ σε Λεμεσό και Λευκωσία

Μπουρλότο σε δυο αυτοκίνητα έβαλαν άγνωστοι σε Λευκωσία και Λεμεσό. Και στις δυο περιπτώσεις δεν αποκλείεται το γεγονός του εμπρησμού.

Στις 4 περίπου τα ξημερώματα, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα σταθμευμένο έξω από την οικία στο δρόμο στην οδό Τρικώμου στη Παλουριώτισσα.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Καϊμακλίου. Η πυρκαγιά ήταν σε όχημα μάρκας HONDA INTEGRA και σβήστηκε πριν την άφιξη μας από τον ιδιοκτήτη.

Από

μέρους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έγινε επιθεώρηση μόνο. Κάηκε το πίσω μέρος του μπροστινού φτερού και το μπροστά μέρος του μπροστινού τροχού.

Η πυρκαγιά πιθανόν να οφείλεται σε εμπρησμό. Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα.

Λίγη ώρα μετά στην Λεμεσό, στις 04.20 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα σταθμευμένο έξω από οικία σε δρόμο στην οδό Μπερλιός στη περιοχή Ομονοίας στη Λεμεσό. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Μονοβόλικου με 2 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 04.40. Ένα όχημα μάρκας ΤΟΥΟΤΑ YARIS έπαθε εκτεταμένες ζημιές.

Η πιθανότητα η πυρκαγιά να οφείλεται σε εμπρησμό δεν μπορεί να αποκλειστεί. Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα