ΒΙΝΤΕΟ: Εκπρόσωπος της Χαμάς πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε από συνέντευξη

Ο Γκαζί Χαμάντ, εκπρόσωπος της Χαμάς, πέταξε το μικρόφωνο του και αποχώρησε από την συνέντευξη στο BBC, όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για την σφαγή των αμάχων από την ένοπλη οργάνωση στις 7 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος της ένοπλης οργάνωσης, υποστήριξε στην συνέντευξη του στον ανταποκριτή του BBC στη Μέση Ανατολή Hugo Bachega, ότι δεν υπήρχε καμία

εντολή να σκοτωθούν άμαχοι, όταν η Χαμάς εισέβαλε στο Ισραήλ.

Ποιος ο λόγος της αποχώρησης του από την συνέντευξη
Την ώρα που έπαιζαν πλάνα από το λουτρό αίματος που προκλήθηκε, όταν οι μαχητές της Χαμάς άνοιξαν πυρ σε ένα νηπιαγωγείο, ο κ. Χαμάντ ανέφερε ότι «επειδή η περιοχή ήταν πολύ μεγάλη » και υπήρξαν «συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις.»

Στην συνέχεια, ο ανταποκριτής του BBC είπε ότι η εισβολή στα σπίτια των ανθρώπων δεν ήταν αντιπαράθεση, με τον Χαμάντ να απαντά: «Μπορώ να σας πω ότι δεν είχαμε καμία πρόθεση ή απόφαση να σκοτώσουμε τους πολίτες»

Κατόπιν τούτων, ο δημοσιογράφος ρώτησε πώς μπορεί να δικαιολογήσει τη δολοφονία ανθρώπων την ώρα που κοιμόντουσαν. Μετά από αυτήν την ερώτηση, ο Χαμάντ κοίταξε στο πλάι και έβγαλε το μικρόφωνο που ήταν προσαρτημένο στο σκουρόχρωμο σακάκι του και δηλώνει: «Θέλω να σταματήσω αυτή τη συνέντευξη.»

Στη συνέχεια πετάει το μικρόφωνο στο πάτωμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα