Έκλεισε τον Ντομαγκόι Πάβιτσιτς ο Άρης!

Ο Ντομαγκόι Πάβιτσιτς αποτελεί την πρώτη κίνηση του Άρη στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Οι κιτρινόμαυροι έχουν συμφωνήσει με τον Κροάτη μέσο, ο οποίος αγωνιζόταν στην τουρκική Κόνιασπορ, με την οποία μέτρησε επτά συμμετοχές. Είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του.

Ο 29χρονος Κροάτης μέσος, Ντομαγκόι Πάβιτσιτς, αποτελεί την πρώτη κίνηση του Άρη στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να έχει συμφωνήσει σε όλα
μαζί του ώστε να τον κάνει δικό του.

Ο Πάβιτσιτς που είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει στο οκτώ και στο δέκα αγωνιζόταν στην τουρκική Κόνιασπορ, ήταν συμπαίκτης με τον Ανδρεά ΜΠουχαλάκη, με την οποία μέτρησε επτά συμμετοχές.

Τον 29χρονο (σ.σ. γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου 1994 στο Ζάγκρεμπ) γνωρίζει πολύ καλά ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα, καθώς οι δύο τους συνυπήρξαν στη Ριέκα. Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη στην πρώτη της ομάδας είχε προαναγγείλει την άφιξη τριών ποδοσφαιριστών τις επόμενες μέρες και ένας εξ αυτών είναι ο Κροάτης.

Ο Πάβιτσιτς ξεκίνησε την καριέρα του στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ (56 συμμετοχές-5 γκολ) στην οποία ανήκε για μια πενταετία (2017-2022), παίζοντας δανεικός για δύο χρονιές (2012-13, 2014-15) στη Λοκομοτίβα (είχε συνολικά 39 παρουσίες με 9 γκολ).

Στη συνέχεια μετακόμισε στη Ριέκα, όπου έμεινε για μια πενταετία (2017-2022, έχοντας 141 συμμετοχές και 15 γκολ). Πέρυσι το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στην Κόνιασπορ.

Τη σεζόν 2017-18 ως παίκτης της Ριέκα ήταν ο πρώτος παίκτης σε ασίστ στην πρώτη κατηγορία του κροατικού πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα