Έκκληση Αστυνομίας για το νεκρό βρέφος που βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων

Στο Μεσημέρι και Κάτι μίλησε μέλος γραφείου τύπου του Αρχηγείου της Αστυνομία, Μαρίνα Χριστοδουλίδου, για το νεκρό βρέφος που βρέθηκε σε κάδο.

Σύμφωνα με την ίδια, η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις εντατικά, πρόκειται για μία πολύ σοβαρή υπόθεση, θα συλλεχθεί οποιαδήποτε μαρτυρία μπορεί να εντοπιστεί για να εξακριβωθούν οι συνθήκες κατά τις οποίες βρέθηκε εκεί το νεογνό .

Με αυτή την ευκαιρία να απευθύνουμε έκκληση στον οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε ή είδε κάτι που ενδεχομένως να σχετίζεται με την υπόθεση να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ

Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22802222.

Κληθείσα να σχολιάσει εάν έχουν πληροφορία για την ταυτότητα ή την προέλευση του βρέφους, η κ. Χριστοδουλίδου ανέφερε πως αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση που θα διενεργηθεί εντός της ημέρας, να διαπιστωθεί ο μήνας τη κύησης που βρισκόταν η γυναίκα, κατά πόσο το παιδί γεννήθηκε ζωντανό ή νεκρό, τα αίτια του θανάτου καθώς και η εθνικότητα του νεογνού.

Διαβάστε επίσης: Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για το νεκρό βρέφος

Η κ. Χριστοδουλίδου πρόσθεσε ότι οι εξετάσεις της Αστυνομίας γίνονται για να συλλέξει οποιαδήποτε μαρτυρία, εξετάζεται και το ενδεχόμενο να ζητήθηκε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη από γυναίκα που γέννησε τις τελευταίες μέρες. Εξετάζονται κλειστά κυκλώματα, αναζητούνται πληροφορίες από πολίτες και αποτελούν όλα αντικείμενα της διερεύνησης ώστε να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εντοπίστηκε το νεογνό.

Κλείνοντας, η κ. Χριστοδουλίδου ανέφερε πως δεν υπάρχει οτιδήποτε ανακοινώσιμο προς το παρόν αλλά συνεχίζονται οι εξετάσεις εντατικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα