Έκδοση αναμνηστικού γραμματοσήμου αφιερωμένο στο έτος Νοσηλευτή και Μαίας

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Νοσηλευτών και Μαιών χαιρετίζει την έκδοση αναμνηστικού γραμματοσήμου αφιερωμένου στο έτος Νοσηλευτή και Μαίας, ενώ εκφράζει τις ευχαριστίες του προς το αρμόδιο Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων καθώς και στο Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών για την υιοθέτηση της εισήγησης του ΔΣ και την άψογη συνεργασία προς ευόδωση αυτού του στόχου.

Σε ανακοίνωσή του, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Νοσηλευτών και Μαιών αναφέρει ότι οι νοσηλευτές και οι μαίες είναι η «γέφυρα» της υγειονομικής περίθαλψης, βρίσκονται στις «πρώτες γραμμές»

και αποτελούν τον βασικό παράγοντα για την επίτευξη της καθολικής κάλυψης υγείας καθώς είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ της κοινότητας και του σύνθετου συστήματος υγείας.

"Η συνδρομή τους στην αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-2019 ανέδειξε τη σημασία του ρόλου που έχουν να διαδραματίσουν σε όλους τους χώρους εργασίας τους", σημειώνει.

Το ΔΣ του Παγκύπριου Σύνδεσμου Νοσηλευτών και Μαιών έχει εξασφαλίσει Φακέλους Πρώτης Ημέρας Κυκλοφορίας για όλα τα μέλη του και θα τα διανείμει σε όλους μέσα στα πλαίσια των εκδηλώσεων, που είναι αφιερωμένες στους νοσηλευτές και τις μαίες, αναφέρεται.

ΠΗΓΗ:ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα