«Διακοπή με βάση τις γραμμές της ΟΥΕΦΑ δεν γίνεται, αναπόφευκτη η ζημιά»

Εν αναμονή της απόφασης της ΚΟΠ για το μέλλον των εγχώριων διοργανώσεων ο Κυριάκος Δημητρίου εξέφρασε την άποψη της ΑΕΚ πως μετά τις εξαγγελίες της κυβέρνησης και τις κατευθυντήριες γραμμές της UEFA δεν υπάρχει «πάτημα» για διακοπή.

Αναλυτικά οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του εκπροσώπου Τύπου των Λαρνακέων στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 για...

...τη θέση της ΑΕΚ:

«Το δεδομένο είναι πως η κατάσταση δεν είναι εύκολη και δεν μπορείς να τη συνηθίσεις. Ο πρόεδρος τοποθετήθηκε για δεύτερη φορά και τις δυο φορές αναφέροντας το ίδιο. Δεν αλλάξαμε στάση και οφείλω να το σημειώσω. Η συζήτηση για διακοπή του πρωταθλήματος με βάση τις κατευθύνσεις της ΟΥΕΦΑ δεν μπορεί να γίνεται. Έδωσε και εναλλακτικές. Λύσεις υπάρχουν και μπορούν να βρεθούν, φθάνει να υπάρχει καλή θέληση. Ο πρόεδρος είναι σε επικοινωνία με την ΚΟΠ και τα άλλα σωματεία και περιμένουμε».

...το οικονομικό: «Είναι αναπόφευκτο να βγουν ζημιωμένες οι ομάδες. Είναι δεδομένο αυτό και πρέπει να βρούμε τους τρόπους για να προσπαθήσουμε αφού μας το επιτρέπει και η πολιτεία και η κυβέρνηση να πάρει ο καθένας ότι του αξίζει στο γήπεδο».

...τους ποδοσφαιριστές: «Η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών το λέει και το τονίζουν κάθε στιγμή. Ακούσαμε και τους αρχηγούς μας και το λένε συνεχώς πως θέλουν να επιστρέψουν στην κανονικότητα τους».

...τη συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές: «Νομίζω ότι οι δηλώσεις του Τρισκόφσκι δείχνουν ότι υπάρχει η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός ανάμεσα στη διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές. Όταν είσαι απόλυτα συνεπής, δεν υπάρχει λόγος να μην βρεθεί λύση».

...τον Απόστολο Γιάννου: «Το όνομα του γράφτηκε και στην Αυστραλία. Όλα θα γίνουν την ώρα που πρέπει. Ενώ δεν έχουμε απόφαση τα δημοσιεύματα υπάρχουν. Θα δούμε όλα τα θέματα και το καθένα στην ώρα του».

...τα έργα του γηπέδου: «Θα συνεχιστούν γιατί είχαν σταματήσει ένεκα του διατάγματος. Τώρα σιγά σιγά θα συνεχιστούν».

Keywords
Τυχαία Θέματα