Εκδήλωση μνήμης για την Νάταλι Κρίστοφερ, στην Λευκωσία

Μια διαφορετική εκδήλωση διοργανώνει η Cyprus Trail Runners για να τιμήσει την μνήμη της άτυχης Νάταλι Κρίστοφερ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανάρτηση στο Facebook, διοργανώνει στο πάρκο Αθαλάσσας την εκδήλωση The 'Living Life Joyfully, The Way Natalie Did' run.

Σύμφωνα

με τις πληροφορίες της εκδήλωσης «Για να γιορτάσουμε τον τρόπο με τον οποίο η αγαπημένη μας Νάταλι αγκάλιαζε την ζωή με τόση χαρά, θα διοργανώσουμε ένα ομαδικό trail run προς τιμή της το Σάββατο, στις πέντε η ώρα».

«Διαλέξαμε το Πάρκο Αθαλάσσας γιατί ήταν το αγαπημένο μέρος της Νάταλι για να ξεφεύγει στην φύση στις καθημερινές της διαδρομές», συμπληρώνει η ανάρτηση.

Μάλιστα, η εκδήλωση θα διοργανωθεί με την συνεργασία της Runite Nicosia και ελπίζουν ότι «δρομείς και από τις δύο πλευρές θα προσέλθουν σε αυτό τον εορτασμό, αφού δεν θα είναι ώρα για πένθος».

Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια της διαδρομής που θα ακολουθήσουν θα επισκεφτούν το αγαπημένο της δέντρο, ενώ γίνεται λόγος για τις επιδόσεις της Νάταλι σε αγώνες δρόμου.

Τέλος, καλούν τους δρομείς να φέρουν μαζί τους κολατσιό και να παραμείνουν στο πάρκο μετά την έλευση του σκοταδιού, για να παρακολουθήσουν τις Περσίδες.

«Κάθε πεφταστέρι θα είναι μια υπενθύμιση για την ζωή της Νάταλι: Λάμπει πάνω στον ουρανό, φέρνοντας χαρά και θαύματα σε πολλούς, αλλά τελειώνει αναπάντεχα σύντομα».

Για τις πρώτες στιγμές που εντόπισαν τη σορό της άτυχης 35χρονης μίλησαν στο «Μεσημέρι και Κάτι» δύο διασώστες.

Η απώλειά της Νάταλι Κρίστοφερ θα γίνει ιδιαίτερα αισθητή εδώ στην Κύπρο όπου ενέπνευσε πολλούς ανθρώπους, ανέφερε σε ανάρτησή της στο Twitter η Αμερικανίδα Πρέσβειρα στο νησί Τζούντιθ Γκάρμπερ.

Για την πορεία των ερευνών για την υπόθεση του εντοπισμού της 35χρονης Νάταλι Κρίστοφερ μίλησε στο sigmalive ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Θεόδωρος Χρονόπουλος.

Σε αναρτήσεις σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, δεκάδες φίλοι της εξέφρασαν τον συγκλονισμό τους για την απώλεια της Νάταλι, ενώ ο προσωπικός της λογαριασμός στο Facebook κατακλύστηκε από μηνύματα θλίψης.

Να σημειωθεί ότι γραπτή ανακοίνωση εξέδωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Γιώργος Σαββίδης, για τον εντοπισμό της Νάταλι Κρίστοφερ.

Αίσθηση προκαλεί πάντως η τελευταία ανάρτηση της άτυχης 35χρονης.

Δύσβατο είναι το σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός της 35χρονης, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν σε τοπική ενημερωτική σελίδα του νησιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα