Αιτήσεις για παραχώρηση υπηρεσιών στο ΝΑΡΕΚ

Αιτήσεις από μόνιμους/ες ή επί δοκιμασία εκπαιδευτικούς Δημοτικής Εκπαίδευσης για την παραχώρηση υπηρεσιών στο Αρμενικό Δημοτικό Σχολείο ΝΑΡΕΚ στη Λευκωσία, δέχεται η Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο Γραφείο του Διευθυντή Δημοτικής Εκπαίδευσης συμπληρώνοντας το συνημμένο έντυπο, και αποστέλλοντάς το, μέσω τηλεομοιότυπου, στον αριθμό 22809513, μέχρι την Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019. 

Η παραχώρηση υπηρεσιών

θα είναι διάρκειας ενός σχολικού έτους (01/09/2019 – 31/08/2020) με δυνατότητα ανανέωσης. Διετής, τουλάχιστον, υπηρεσία σε μόνιμη θέση δασκάλου σε δημόσια σχολεία θα αποτελέσει πλεονέκτημα.  

Κατά τη διάρκεια της παραχώρησης των υπηρεσιών του/της, ο/η επηρεαζόμενος/η εκπαιδευτικός λειτουργός εξακολουθεί να κατέχει την οργανική θέση στην οποία έχει διοριστεί, η χρονική διάρκεια της παραχώρησης των υπηρεσιών του/της θα λογίζεται για σκοπούς διορισμού, προαγωγής και προσαυξήσεων ως υπηρεσία στη θέση την οποία κατέχει.  

Keywords
Τυχαία Θέματα