Το 19, το τρία και η… Ομόνοια!

Η Αμμόχωστος θα είναι παρούσα στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Coca Cola 2019/20, ωστόσο η αποψινή αναμέτρηση στο «Ν. ΠΑΠΑΣ Group Αμμόχωστος-Επιστροφή» θα δείξει ποιος θα είναι ο αντίπαλος της Ομόνοιας στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Το 1-1 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» την περασμένη Τετάρτη άφησε ανοικτούς λογαριασμούς, ενώ και οι αναμετρήσεις στην α’ φάση του πρωταθλήματος

(2-2 και 3-2) συνηγορούν υπέρ ενός αμφίρροπου ή/και δραματικού δεύτερου προημιτελικού.

Με τις πιθανότητες εισόδου στην πρώτη εξάδα να (μην έχουν εξαλειφθεί, αλλά σίγουρα να) έχουν μειωθεί μετά το 0-0 με την ΑΕΚ, οι «ερυθρόλευκοι» προσβλέπουν σε διάκριση στη δεύτερη τη τάξει εγχώρια διοργάνωση. Η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη θέλει να αξιοποιήσει την ευκαιρία να εμφανιστεί στα ημιτελικά του κυπέλλου για πρώτη φορά μετά από 19 χρόνια, αφού η τελευταία τους παρουσία χρονολογείται από την περίοδο 2000/01 (σ.σ. τότε είχε φτάσει αποκλείοντας τον ΑΠΟΕΛ έως τον τελικό, στον οποίο ηττήθηκε 1-0 από τον Απόλλωνα).

Μοναδική απουσία για τον Ελλαδίτη προπονητή είναι ο τραυματίας Φουστάρ.

Από την άλλη, η Ανόρθωση έχει την προοπτική να πάρει -εκτός από την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα- την πρόκριση στα ημιτελικά, για πρώτη φορά μετά την περίοδο 2016/17 (σ.σ. τότε είχε αποκλειστεί από τον Απόλλωνα ηττώμενη 6-0 στη Λεμεσό κι επικρατώντας 1-0 εντός έδρας).

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Σλοβένος Ράντε Ομπρένοβιτς, ο οποίος είχε διευθύνει το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Απόλλων (4-1) στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα