Εισφορές ΑΚΕΛ, ΠΕΟ & ΕΚΑ στο Δίκτυο Αλληλεγγύης

Αγάπη και αλληλεγγύη στον συνάνθρωπό μας είναι τα συναισθήματα των ημερών, δήλωσε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ επιδίδοντας την εισφορά του κόμματος στο Λαϊκό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης για βοήθεια απόρων οικογενειών.

Και επειδή ο τόπος διέρχεται δύσκολες στιγμές δυστυχώς, παρ` όλες τις θριαμβολογίες για το success story, οι συνάνθρωποι μας, ένα πολύ μεγάλο μέρος της κυπριακής κοινωνίας, ζει στο όριο της φτώχειας, το 1/3 σχεδόν του πληθυσμού, πρόσθεσε. Η κατάσταση εξελίσσεται με

τρόπο πολύ ανησυχητικό, ανέφερε ο Άντρος Κυπριανού, καθώς με βάση τα στοιχεία της Γιούροστατ έχουμε την πιο άνιση κοινωνία από τις 28 χώρες μέλη της ΕΕ και αυτή η ανισότητα μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Θεωρούμε υποχρέωσή μας να δώσουμε μια συμβολική εισφορά σε αυτούς που προσπαθούν να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας, ανέφερε, προσθέτοντας ότι το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια μια εξαιρετική πρωτοβουλία, τόσο όσον αφορά την στήριξη με υλικά αγαθά, όσο και την παροχή ιατρικής φροντίδας, σε θέματα παιδείας κ.ά. και τους συνεχάρη γι αυτό.

Περήφανος για το ρόλο που διαδραματίζει η ΠΕΟ στο Δίκτυο Αλληλεγγύης, δήλωσε ο ΓΓ, Πάμπης Κυρίτσης παραδίδοντας την συμβολική οικονομική εισφορά της συντεχνίας που δεν απέστειλε φέτος εορταστικές κάρτες και έδωσε αυτό το ποσό στο Δίκτυο. Είναι μια σημαντική κοινωνική ένεση για ανθρώπους που δυστυχώς, στις συνθήκες που είμαστε, περιμένουν να ζήσουν από την φιλανθρωπία, διότι το κράτος δεν παίζει το ρόλο που θα έπρεπε για την κοινωνική στήριξη αυτών των ανθρώπων, πρόσθεσε.

Οι αγρότες εκτός από τα προϊόντα που παράγουν δίδουν και ως εισφορά ποσό που μάζεψαν μέσα από ειδικό παζαράκι, δήλωσε ο ΓΓ της ΕΚΑ, Πανίκος Χάμπας επιδίδοντας την εισφορά αυτή στο Δίκτυο Αλληλεγγύης.

Ο Μάκης Συμεού, Πρόεδρος του Δικτύου ευχαρίστησε το ΑΚΕΛ, την ΠΕΟ και την ΕΚΑ για την εισφορά τους και όλους τους εθελοντές για την στήριξή τους που από το υστέρημα και την πρακτική δουλειά βάζουν το λιθαράκι τους για να περάσουν κάποιοι συνάνθρωποι μας τις γιορτινές αυτές ημέρες πιο καλά, δίδοντάς τους κάποια βασικά είδη. Έχουν ετοιμάσει 210 πακέτα, σημείωσε, προσφορά πολλών χορηγών και εθελοντών.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα