Εισέπραξαν ασέβεια στο Τσίρειο, κοιτάζουν το επόμενο

ΑΠΟΕΛ
Στην άκρη περνά η ήττα από τον Απόλλωνα με τους «γαλαζοκιτρίνους» να ψάχνουν αντίδραση ενόψει του αιωνίου ντέρμπι

Είναι φυσιολογικό επακόλουθο να προκαλεί στεναχώρια στους ποδοσφαιριστές και στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ μια ήττα, αλλά αντιλαμβάνονται όλοι πως είναι μέσα στο παιγνίδι. Άλλωστε είναι μόλις η δεύτερη ήττα των «γαλαζοκιτρίνων» στο πρωτάθλημα.

Αυτό που προκάλεσε μεγαλύτερη απογοήτευση ήταν τα περιστατικά που έγιναν στο Τσίρειο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα. Ειδικά

η εγκληματική κίνηση «οπαδού» με την εκτόξευση φωτοβολίδας με πιστόλι από τη μια πλευρά του γηπέδου προς την άλλη, άπαντες θεωρούν αδιανόητο που πέρασε στο ντούκου, τη στιγμή που προκλήθηκαν τραυματισμοί στην κερκίδα.

Από την άλλη, θεωρούν ασέβεια οι πρωταθλητές τις συμπεριφορές των ball boys, αλλά και ορισμένων αντιπάλων ποδοσφαιριστών και ειδικά του Γιώργου Βασιλείου που λειτούργησε αντιαθλητικά, σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις. Τα έχουν φυσικά και με τον διαιτητή της αναμέτρησης Βασίλη Δημητρίου, ο οποίος ήταν ανεκτικός με αποτέλεσμα να προβεί σε σειρά σοβαρών λανθασμένων αποφάσεων. Το σενάριο να προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ κατά του διαιτητή είναι υπαρκτό.

Οι ποδοσφαιριστές τη δουλειά τους
Πάντως οι ποδοσφαιριστές από χθες γύρισαν σελίδα, αφήνοντας στην άκρη το ματς της Δευτέρας. Ναι μεν έχουν και αυτοί τις δικές τους ευθύνες για την ήττα της Δευτέρας, καθώς στο πρώτο ημίχρονο δεν προσαρμόστηκαν ποτέ στις συνθήκες του αγώνα, αλλά κάποτε θα συνέβαινε και αυτό.

Όλοι πλέον επικεντρώθηκαν στο «αιώνιο» ντέρμπι του Σαββάτου, με τον Νεκτάριο Πετεβίνο να δίνει σύνθημα για την επόμενη μέρα: «Βλέπουμε την Ομόνοια και θέλουμε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Θα δούμε και θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας. Παραμένουμε στην 1η θέση και έχουμε την ομάδα για να επανέλθουμε στις νίκες», τόνισε μεταξύ άλλων.

Αυξήθηκαν τα προβλήματα
Ενόψει του επερχόμενου ντέρμπι, ο Τόμας Κρίστιανσεν έχει να διαχειριστεί και την απώλεια του Γιάννη Γιαννιώτα, ο οποίος συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών. Η απουσία του Ελλαδίτη ήρθε να προστεθεί σ’ αυτές των Βινίσιους και Μπερτόλιο. Την ίδια στιγμή είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Ινάκι Αστίθ. Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει αν είναι σε θέση να προλάβει το ντέρμπι, αλλά όπως δήλωσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας των «γαλαζοκιτρίνων» οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες.

Από σήμερα η προετοιμασία των παικτών θα εντατικοποιηθεί, με τον Δανό τεχνικό να ετοιμάζεται για την επεξεργασία της τακτικής που θα εμπιστευτεί το ερχόμενο Σάββατο. Πάντως παρά τις απουσίες που προέκυψαν υπάρχουν οι επιλογές παικτών σε όλες τις θέσεις. Το ζητούμενο είναι να υπάρξει σωστή αντίδραση στην εμφάνιση της ομάδας, ώστε να μπορέσει να πάρει το ζητούμενο και ακολούθως να επικεντρωθεί με καλή ψυχολογία στο πρώτο παιγνίδι με την Άντερλεχτ.

Άρχισε η προπώληση
Στη διάθεση του κόσμου τέθηκαν χθες το μεσημέρι τα εισιτήρια του Σαββατιάτικου ντέρμπι. Η προπώληση θα συνεχιστεί μέχρι το μεσημέρι της ημέρας του αγώνα, ενώ όπως ανακοίνωσε η διοίκηση, όσοι βρέθηκαν στο παιγνίδι με την ΑΕΛ, θα επωφεληθούν πέντε ευρώ στο εισιτήριο του «αιώνιου». Η γενική τιμή εισόδου καθορίστηκε στα 15 ευρώ, με τη διοίκηση να αναμένει ένα γεμάτο γήπεδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα