Είπε το "Ναι" ο Μολέδο

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά του Ροντρίγκο Μολέδο, ο Βραζιλιάνος αμυντικός είπε το "ναι" στην πρόταση του ΠΑΟΚ και πλέον η μετακίνησή του στην Τούμπα μοιάζει ολοένα και πιο πιθανή.

Προς happy end οδεύει η μεταγραφή του Ροντρίγκο Μολέδο στον ΠΑΟΚ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που βγαίνουν από την πλευρά

του 30χρονου αμυντικού, είπε το "ναι" στην πρόταση του Δικεφάλου και πλέον η ολοκλήρωση του δανεισμού του έχει μπει στην τελική ευθεία.

Ο Μολέδο είχε ραντεβού με την πλευρά του ΠΑΟΚ, εκεί όπου ο Δικέφαλος κατέθεσε την οριστική πρόταση του, η οποία κάλυπτε τον παίκτη, με αποτέλεσμα να ανάψει και ο ίδιος το "πράσινο" φως για τον ερχομό του στη Θεσσαλονίκη.

Η εξέλιξη αυτή ήταν και η πιο σημαντική, διότι, ο βασικός σκόπελος ήταν να ξεπεραστούν οι όποιοι ενδοιασμοί είχε ο Βραζιλιάνος, που ως γνωστόν έχει υπογράψει προσύμφωνο με την Ιντερνασιονάλ για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πλέον, απομένει και η οριστική συγκατάθεση της πλευράς του Παναθηναϊκού, που έχει ωστόσο συμφωνήσει σε όλα προφορικά με τον ΠΑΟΚ. Ως γνωστόν η μεταξύ τους συμφωνία προβλέπει χρήματα και δύο παίκτες (Κάτσε, Κωνσταντινίδη) ως έμψυχα ανταλλάγματα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αύριο θα υπάρξει ένα ακόμα ραντεβού, μεταξύ των εκπροσώπων των δύο ομάδων για να ρυθμιστούν οι τελικές λεπτομέρειες της μεταγραφής αυτής, προκειμένου να έρθει στη Θεσσαλονίκη ο Ροντρίγκο Μολέδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα