Είπε όχι στα 31,5 εκατ.δολάρια ο Ντουράντ και μένει ελεύθερος

Ο Κέβιν Ντουράντ όπως είναι γνωστό θα χάσει όλη τη σεζόν 2019-2020 λόγω του πολύ σοβαρού τραυματισμού που υπέστη με τη ρίξη του αχίλλειου τένοντα.Παρόλα αυτά δεν πάει να αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες του ΝΒΑ και ακόμα και τραυματισμένος αποτελεί πόλο έλξης για όλες τις ομάδες.

Ειδικά μετά την άρνηση του στα 31,5 εκατομμύρια δολάρια που του πρόσφεραν οι Ουόριορς για τη νέα σεζόν,με τον Ντουράντ να μην κάνει χρήση της

οψιόν ανανέωσης και να βγαίνει ελεύθερος στην αγορά να αναζητήσει τη νέα ομάδα του.

Όπως αναφέρει ο έγκυρος δημοσιογράφος του ΝΒΑ Άντριαν Βοϊναρόφσκι ο 31χρονος πάουερ φόργουορντ απέρριψε την οψιόν αξίας 31,5 εκατομμυρίων δολαρίων, με αποτέλεσμα να είναι unrestricted free agent και να ψάχνει το νέο σταθμό στη καριέρα του.

Ανάμεσα στις υποψήφιες ομάδες που επιθυμούν τη μεταγραφή του 31χρονου σούπερ σταρ είναι κυρίως οι Νέτς και οι Νιου Υορκ.

Golden State Warriors star Kevin Durant has declined his $31.5M player option and will become an unrestricted free agent, league sources tell ESPN. Durant and his business manager Rich Kleiman are in New York, evaluating free agency options. So far, process has stayed private.

— Adrian Wojnarowski (@wojespn) June 26, 2019
Keywords
Τυχαία Θέματα