«Είναι στρέβλωση της ιστορίας αυτό το παιχνίδι»

Τις ιδιαιτερότητας της επικείμενης αναμέτρησης της Ανόρθωσης με την ΠΑΕΕΚ, για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA, ανέδειξε ο Δημήτρης Χριστοφόρου, ο οποίος τοποθετήθηκε και για τα μεταγραφικά του συλλόγου της Αμμοχώστου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας» στον ΣΠΟΡ FM για...

...τον αγώνα με την ΠΑΕΕΚ: «Στο αγωνιστικό μέρος, ο στόχος μας είναι να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία για το αυριανό παιχνίδι με απογευματινή προπόνηση. Προπονείται κανονικά

ο Αβραάμ και θα είναι στην αποστολή, ενώ μοναδικός απόντας θα είναι ο Αρτυματάς, λόγω καρτών».

...αυτά που θα γίνουν πριν από την έναρξη του αγώνα: «Είναι παιχνίδι ιδιαίτερο. Μια ομάδα από την Αμμόχωστο αντιμετωπίζει μια ομάδα από την Κερύνεια στη Λάρνακα. Είναι στρέβλωση της ιστορίας αυτό, αλλά και ευκαιρία για θύμησες. Θα γίνει ένα τελετουργικό αφιερωμένο στις κατεχόμενες επαρχίες μας, μετά από σχετικό αίτημα στην ΚΟΠ πριν από την έναρξη του αγώνα και καλούμε τον κόσμο να προσέλθει έγκαιρα για να το παρακολουθήσει».

...τον κόσμο: «Η προπώληση δεν ήταν σε πολύ υψηλά επίπεδα μέχρι στιγμής. Πιστεύουμε πως θα έχουμε ένα καλό αριθμό φιλάθλων, αφού βολεύει και η μέρα, αλλά και ώρα έναρξης του παιχνιδιού».

...τα μετεγγραφικά: «Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση για Κατσιαράβα και ενδιαφέρον της Ντινάμο Τιφλίδας. Οι διεργασίες είναι σε εξέλιξη, αλλά δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί να ειπωθεί δημοσίως για τα μετεγγραφικά. Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν αυτή τη στιγμή».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Είναι,einai