«Δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς, απέχουμε αρκετά από τον προορισμό μας»

Χαμηλούς θέλησε να κρατήσει τους τόνους ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος με τα δύο γκολ που πέτυχε σε βάρος της Άρσεναλ έγραψε ιστορία, καθώς έφτασε τα 801 στην καριέρα του.

Σπουδαία εντός έδρας νίκη σε βάρος της Άρσεναλ, για την 14η αγωνιστική της Premier League πέτυχε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία επικράτησε με 3-2 των «κανονιέρηδων».

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «κόκκινους διαβόλους» ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος με τα

δύο γκολ που πέτυχε σε βάρος των Λονδρέζων έφτασε τα 801 συνολικά στην καριέρα του, σε σύνολο 1.095 αγώνων.

Έπειτα από το τέλος του αγώνα, ο 36χρονος Πορτογάλος άσος σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram εξέφρασε την ικανοποίησή του από την νίκη και την εμφάνιση της ομάδας του, ωστόσο πρόσθεσε μεταξύ άλλων ότι δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς.

Μάλιστα, όπως ανέφερε στο μήνυμά του, πρέπει να κερδηθούν ακόμα πολλά παιχνίδια, προκειμένου η Γιουνάιτεντ να φτάσει στην κορυφή.

«Το μυαλό μας ήδη βρίσκεται στο επόμενο παιχνίδι που θα δώσει η ομάδα μας. Δεν υπάρχει ο παραμικρός χρόνος για πανηγυρισμούς. Η σημερινή νίκη ήταν πάρα πολύ σημαντική, καθώς μας αφήνει να μπούμε ξανά στις… ράγες, ωστόσο απέχουμε ακόμα αρκετά από το να φτάσουμε στον προορισμό μας. Πρέπει να πω ένα τεράστιο μπράβο στους συμπαίκτες μου, τα έδωσαν όλα σήμερα, ήταν σπουδαίοι. Αλλά πρέπει να συγχαρώ ιδιαίτερα και τους σπουδαίους φιλάθλους μας. Χωρίς αυτούς δεν θα τα είχαμε καταφέρει», έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος στο ποστάρισμα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα