«Είναι σημαντικό να κερδίσουμε δεύτερη φορά τον ΑΠΟΕΛ»

Νίκη και μόνο νίκη. Αυτό σκέφτονται οι φίλοι και οι παράγοντες του Απόλλωνα για το μεγάλο ντέρμπι της Τετάρτης με τον ΑΠΟΕΛ. Μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο, ο αντιπρόεδρος της Λεμεσιανής ομάδας Φάνος Κυννής τόνισε πως το ματς είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό του ΓΣΠ, αλλά ξεκαθάρισε πως "είναι σημαντικό να πάρουμε δεύτερη νίκη πάνω στον βασικό μας αντίπαλο".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φάνου Κυννή στο Ράδιο Πρώτο

Αρχικά είπε: «Είναι

ξεκάθαρο ότι από την περασμένη Πέμπτη αφήσαμε πίσω μας το παιγνίδι της προηγούμενης εβδομάδας. Είναι νέο παιγνίδι και εντελώς διαφορετικό. Ο προπονητής μας προετοιμάζει την ομάδα για να διεκδικήσει ακόμα μια νίκη». Και συνέχισε: «Από την στιγμή που αγωνιζόμαστε στην έδρα μας, θέλουμε μόνο τη νίκη. Όσο περνά ο καιρός. τα παιγνίδια είναι πιο σημαντικά και για μας είναι σημαντικό να πάρουμε δεύτερη νίκη πάνω στον βασικό μας αντίπαλο».

Για τη σπουδαία εμφάνιση στο ΓΣΠ: «Σε κάποια παιγνίδια που δεν είχαμε καλή απόδοση, ξέραμε ότι η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες. Ήταν η καλύτερη απάντηση πάνω σε μεγάλο αντίπαλο. Η εμφάνισή μας ήταν πάρα πολύ καλή».

Για την απουσία του Σακέτι: «Δυστυχώς θα στερηθούμε μια σημαντική μονάδα, αλλά υπάρχουν παίκτες για να καλύψουν το κενό επάξια».

Για τον Ντα Σίλβα: «Ο Άλεξ είναι στη διάθεση του προπονητή μας, ο οποίος είναι αρμόδιος να επιλέξει ποιοι θα αρχίσουν στην ενδεκάδα».

Για τα εισιτήρια: Ευελπιστούμε ότι μέχρι την Τετάρτη θα εξαντληθούν τα εισιτήριά μας».

Για τον προγραμματισμό: «Έχουμε ακόμα δύο 24ωρα. Κάναμε κάποιες σκέψεις με τον προπονητή και θα κάνουμε ακόμα λίγη υπομονή με τις περιπτώσεις που ξεχωρίσαμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα