Απείλησαν με τρακτέρ ποδοσφαιριστές στη Λάρισα!

Στα ελληνικά γήπεδα τα έχουμε δει όλα... Το να κυνηγούν όμως οι παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας έναν οδηγό τρακτέρ που έθεσε σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα, είναι κάτι το οποίο γίνεται πρώτη φορά.

Αυτό συνέβη σε αγώνα του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Λάρισας και πιο συγκεκριμένα στο ντέρμπι κορυφής του 3ου ομίλου ανάμεσα στην Ανάβρα και την Α.Σ. Βορειοηπειρωτών, παιχνίδι που έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθερία, όλα συνέβησαν λίγο πριν από την ανάπαυλα του ημιχρόνου, όταν ένα τρακτέρ κινήθηκε προς την περίφραξη και τον πάγκο των φιλοξενούμενων,

με συνέπεια να θέσει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα τόσο των παικτών όσο και των παραγόντων των φιλοξενούμενων.

Η αντίδραση από την πλευρά των φιλοξενούμενων ήταν άμεση, καθώς πήραν στο κυνήγι τόσο τον οδηγό όσο και το τρακτέρ. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δημήτρης Μπουχλαριώτης, ο οποίος βρισκόταν στο γήπεδο, κάλεσε την αστυνομία προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι έγινε μέσα σε κλίμα έντασης, με τους ανθρώπους του Α. Σ. Βορειοηπειρωτών να προχωρούν σε καταγγελία κατά του διαιτητή Νίτσα, ο οποίος δεν προχώρησε σε καταγραφή του συμβάντος στο φύλλο αγώνα.

Το εν λόγω περιστατικό αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να απασχολήσει το Δ.Σ. της ΕΠΣ, με τον πρόεδρο να προχωρά στον αποδοκιμασία του εν λόγω συμβάντος, ενώ, μεταξύ άλλων, δήλωσε αποφασισμένος να βάλει τέλος σε τέτοια περιστατικά τα οποία δυσφημούν το τοπικό ποδόσφαιρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα