«Είναι παρέμβαση στο πρωτόκολλο. Θ’ αλλοιωθεί το πρωτάθλημα»

Για τις δύσκολες στιγμές που περνούν στη Νέα Σαλαμίνα μίλησε (Super Sport FM 104.0) ο αναπληρωτής πρόεδρος των ερυθρολεύκων Γιάννος Χρυσοστόμου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο αίτημα της ομάδας για αναβολή του αγώνα με την Πάφο.

Αναλυτικά:

…το άτομο από τη Νέα Σαλαμίνα που βρίσκεται στο νοσοκομείο αναφοράς: «Είναι βελτιωμένη η κατάσταση του, περιμένουμε να περάσει

η μέρα για να ξεκαθαρίσει πλήρως το σκηνικό, τον περιμένουμε πίσω στην ομάδα το συντομότερο. Είναι μεγάλη η αγωνία κυρίως για τα θέματα υγείας και της ψυχολογικής διαχείρισης της όλης κατάστασης. Ελπίζουμε να ξεκινήσουμε να επανερχόμαστε στην ομαλότητά, κάνουμε τεστ για να δούμε πόσοι είναι αρνητικοί. Είναι παράξενα πράγματα, άτομο της Νέας Σαλαμίνας έκανε έξι τεστ σε οκτώ μέρες και στο έκτο διαγνώστηκε θετικός. Οι άνθρωποι που ασχολούνται με θέμα αντιμετωπίζουν χιλιάδες περιστατικά, πρέπει να τους αφήσουμε να εργαστούν».

…το αίτημα αναβολής του αγώνα με την Πάφο: «Εμείς ζητήσαμε αναβολή, υπήρχε απραξία, μας απαγόρευσαν για πέντε μέρες από το Υπουργείο, είναι παρέμβαση στο πρωτόκολλο, η ομάδα δεν θα είναι σε κατάσταση που να μπορεί να διεκδικήσει τις όποιες ελπίδες έχει, αν κάποιοι ικανοποιούνται να παίξουν με έφηβους, ας το κρίνει ο κόσμος. Θ’ αλλοιωθεί το πρωτάθλημα. Τα μακρά κοντά έγιναν… O κάθε ένας θα τοποθετηθεί στις 5 το απόγευμα στην ΚΟΠ».

…τους ισχυρισμούς του Υπουργείου Υγείας: «Μας ενόχλησε το ψέμα και η θυματοποίηση. Από το πρώτο κρούσμα μέχρι σήμερα δεν υπήρξε άλλη αντίδραση με τέτοιο τρόπο για κανέναν, μόνο για μας βγήκε και απέδωσε ευθύνες για το πρωτόκολλο. Ο Θεός να τους βοηθήσει να διαχειριστούν την όλη κατάσταση».

Keywords
Τυχαία Θέματα