«Είμαστε σχεδόν στο τέλος των διεργασιών για να αναλάβει ο επενδυτής»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Καρμιώτισσας, Ανδρόνικος Ξιαρής, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 για την φετινή περίοδο, την παρουσία στα μεγάλα σαλόνια και τον επενδυτή.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη μεταβατική περίοδο από τη Β’ στην Α’ κατηγορία: «Τρέχουμε αυτόν τον καιρό, γιατί είναι πολλά τα ανοιχτά μέτωπα για να είναι έτοιμη η ομάδα για τη νέα σεζόν. Μην ξεχνάμε πως υπάρχει και το οργανωτικό θέμα.

Είμαστε σχεδόν στο τέλος των διεργασιών για να αναλάβει ο επενδυτής».

Για τον προπονητή: «Όσον αφορά το θέμα προπονητή, έχουμε έρθει σε συμφωνία με τον Ούχριν. Θα έρθει Κύπρο τις επόμενες ημέρες μαζί με το επιτελείο του για να πιάσει δουλειά».

Για την προετοιμασία: «Ξεκινάμε 1η Ιουλίου στο γήπεδό μας και στις 10 του μήνα θα πάμε στην Πολωνία όπου έχουν ήδη κλείσει ένα φιλικό. Στις 10 Αυγούστου θα πάμε στα Ιωάννινα».

Για το γηπεδικό: «Πρώτη επιλογή μας είναι το Τσίρειο. Πρόθεσή μας είναι να μην φύγουμε από την πόλη. Σε διαφορετική περίπτωση, έχουμε την επιλογή του γηπέδου της Νέας Σαλαμίνας. Είναι ένα γήπεδο που μας έχει παραχωρηθεί αρκετές φορές και τους ευχαριστούμε πολύ. Ευελπιστούμε σε μία θετική κατάληξη».

Για τα μεταγραφικά: «Συμφωνήσαμε με τον Γιάννη Χατζηβασίλη και θα ανανεώσει για ακόμα μία χρονιά στο σωματείο μας. Είναι ένας παίκτης που σημείωσε 20 γκολ και είναι ακραίος επιθετικός. Νομίζω πως αυτό τα λέει όλα».

Keywords
Τυχαία Θέματα