«Είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση, αλλά όχι από το αποτέλεσμα»

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Τρανζίσιον» του ΡΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟ ο Κυριάκος Δημητρίου μίλησε για την απόδοση και τα κέρδη της ΑΕΚ από το χθεσινό 0-0 με τον ΑΠΟΕΛ στην Αρένα.

Ακολούθως παρατίθενται οι σημαντικές τοποθετήσεις του εκπροσώπου Τύπου των Λαρνακέων:

«Νιώθουμε ότι χάσαμε δύο βαθμούς με βάση την εικόνα του αγώνα. Κάναμε εξαιρετική εμφάνιση,

βγάλαμε πολύ μεγάλο αριθμό ευκαιριών για τέτοιο παιχνίδι, αλλά ελέω ατυχίας, αστοχίας και του Σκουφέτ μείναμε στο μηδέν.

Είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση, αλλά όχι από το αποτέλεσμα. Μπορούμε να χτίσουμε πάνω στην εικόνα του πρώτο ημιχρόνου. Ήταν φυσιολογικό να πέσουμε στο β’ μέρος μετά από όσα δώσαμε στο πρώτο μέρος.

Στο ποδόσφαιρο όλα μπαίνουν και όλα χάνονται, υπάρχουν και τέτοιες βραδιές.

Στεκόμαστε στην εικόνα του πρώτου μέρους, από εκεί κρατάμε τα περισσότερα θετικά. Μετατρέψαμε το παιχνίδι σε επιθετικό μονόλογο. Με τέτοια εμφάνιση δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε. Ό,τι δεν πήραμε χθες, θα το βρούμε αλλού.

Δεν μας αποπροσανατολίζει ότι η ΑΕΛ δεν έχει καλά αποτελέσματα, δεν λέει τίποτε απολύτως -αρχίζουμε από την ίδια αφετηρία.

Το ζητούμενο είναι άπαντες οι παίκτες να είναι ετοιμοπόλεμοι, εξαρτάται από τον αντίπαλο και τις ιδιαιτερότητα κάθε αγώνα ποιοι θα παίζουν.

Σε ό,τι αφορά το σχόλιό μου για τη διαιτησία δεν ανεβάσαμε τόνους ούτε παραπονεθήκαμε, απλά έκανα σύγκριση δύο καταστάσεων στα δύο τελευταία παιχνίδια της ομάδας μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα