«Είμαστε ενάντια στη διακοπή» / Οι θέσεις της Ανόρθωσης

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, με δηλώσεις του στην Cablenet, μετέφερε τις θέσεις της ομάδας  για όλα όσα αφορούν το πρωτάθλημα. Μεταξύ άλλων έγινε αναφορά και στο θέμα διακοπής. 

Αναλυτικά:

«Με επιστολή μας στην ΚΟΠ ξεκαθαρίσαμε την θέση μας. Είμαστε ενάντια στο να υπάρξει διακοπή. Αυτό που θα μπορούσε να γίνει, είναι να υπάρξει μια αναστολή των αγώνων των ομάδων που συμπλήρωσαν τα παιχνίδια τους και

να γίνουν οι αγώνες των ομάδων που χρωστούν ώστε με την επανέναρξη να έχουν όλες οι ομάδες τον ίδιο αριθμό αγώνων. Επίσης να έχουμε φτιάξει με εκείνο τον τρόπο το πρωτόκολλο ώστε να μην χρειαστεί να το διακόψουμε ξανά ή να αναβληθούν άλλα παιχνίδια γιατί αυτό δημιουργεί προβλήματα και αλλοιώνει το πρωτάθλημα. Εμείς αυτό που είπαμε, είναι οι ομάδες που χρωστούν αγώνες να τους δώσουν πριν συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Eίναι πολύ μεγάλο λάθος κάθε φορά να συζητάμε πόσες φορές θα είναι οι ομάδες στην πρώτη κατηγορία και όχι τα πολύ σοβαρά ζητήματα του πρωταθλήματος που πρέπει να μας απασχολούν. Η Ανόρθωση έχει καταθέσει πρόταση για όλα όσα αφορούν το πρωτάθλημα, είναι ένα πακέτο μέτρων. Μιλάμε και για κανονισμούς και για προκήρυξη και για τον τρόπο που λαμβάνονται αποφάσεις στην Εκτελεστική και στο Δ.Σ της Ομοσπονδίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα