Εικόνες χάους σε πτήση προς Πάφο λόγω τεχνικού προβλήματος (pic)

Ένα πρόβλημα με το σύστημα των αποσκευών του αεροδρομίου East Midlands είχε ως αποτέλεσμα πτήση προς το αεροδρόμιο της Πάφου να αναχωρήσει χωρίς τις αποσκευές των επιβατών.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, σε μια από τις πιο «γεμάτες» ημέρες του χρόνου, οι επιβάτες ήρθαν αντιμέτωποι με εικόνες απόλυτου χάους.

Επιβάτες με προορισμό την Πάφο, έκαναν παράπονα γιατί ενώ από πολλές καθυστερήσεις κατάφεραν να επιβιβαστούν, όταν αφίχθηκαν στο αεροδρόμιο βρέθηκαν στη δυσάρεστη θέση να μην μπορούν να εντοπίσουν τις αποσκευές τους.

Αρμόδια πηγή από το αεροδρόμιο

της Βρετανίας ανέφερε ότι ο λόγος πίσω από την «εξαφάνιση» των αποσκευών ήταν ένα τεχνικό πρόβλημα ενώ έκαναν προσπάθειες να στείλουν το συντομότερο τις αποσκευές στους ιδιοκτήτες τους.

Πάντως, οι επιβάτες εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας ότι το πρόβλημα ήταν στους ιμάντες αποσκευών, ο οποίος είχε χαλάσει.

Επιβάτης που αφίχθηκε στο αεροδρόμιο της Πάφου ανέφερε σε τοπικό μέσο ότι θα προτιμούσε να καθυστερούσε η πτήση παρά να μείνει με δύο από τις τέσσερις αποσκευές.

«Είναι ένας πραγματικός εφιάλτης να ξεκινήσεις τις διακοπές σου χωρίς τις αποσκευές. Νιώθουμε συντετριμμένοι», αναφέρει ένας άλλος επιβάτης, του οποίου οι αποσκευές είναι από τις 52 συνολικά που παρέμειναν στο αεροδρόμιο αναχώρησης.

Την ίδια ώρα έγινε λόγος για εικόνες χάους για όλες τις πτήσεις από το συγκεκριμένο αεροδρόμιο, ενώ το τεχνικό πρόβλημα με τις βαλίτσες επιδείνωσε περαιτέρω την κατάσταση.

Another hour and a half bag drop queue with @TUIUK at East Midlands airport. Kid friendly?? pic.twitter.com/eiGy2G6YhR

Amy White (@roseandharper) 14 Ιουλίου 2018
Keywords
Τυχαία Θέματα