Εικόνες χάους με ρωσικούς βομβαρδισμούς σε εργοστάσια στη Μαριούπολη (vid)

Ένα απίστευτο βίντεο από τον βομβαρδισμό σε βιομηχανική περιοχή της Μαριούπολης, η οποία βρίσκεται στο στόχαστρο των ρωσικών βομβαρδισμών εδώ και εβδομάδες, δημοσιεύουν τα διεθνή μέσα. 

Οι εικόνες, που καταγράφηκαν από drone του τάγματος Αζόφ, δείχνει μια σειρά από εργοστάσια να καταστρέφονται σε αεροπορικές επιδρομές.

Ρωσικά αεροσκάφη βομβαρδίζουν εργοστάσια και βιομηχανικές επιχειρήσεις και καταστρέφονται ολοσχερώς. 

«Έτσι, οι κατακτητές προσπαθούν να καταστρέψουν την οικονομία της Ουκρανίας», επισημαίνει το τάγμα του Αζόφ σε ανάρτησή του στο twitter

Μάλισταμ,

το Κίεβο ισχυρίζεται ότι πάνω από 2.400 άνθρωποι σκοτώθηκαν στη Μαριούπολη.

Διαβάστε επίσης: LIVE: Νέο κάλεσμα Ζελένσκι σε Πούτιν- Φόβοι για χρήση χημικών όπλων

Στο μεταξύ, νέες προσπάθειες εκκένωσης αμάχων από την πολιορκημένη πόλη προανήγγειλε η αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ιρίνα Βερεστσούκ.   

Οι επιχειρήσεις απομάκρυνσης αμάχων από τη νότια Ουκρανία θα πραγματοποιηθούν μέσω τριών οδών: Μπερντιάνσκ προς Ζαπορίζια, Μανγκούσκα προς Ζαπορίζια και Νικόλσκ προς Ζαπορίζια.

Όπως είπε τα λεωφορεία θα φτάνουν μεταξύ 9 π.μ. και 10 π.μ. τοπική ώρα (7 π.μ. και 8 π.μ. GMT).

Δεν κατέστησε όμως σαφές εάν αυτές η διάνοιξη των ανθρωπιστικών διαδρόμων είχε συμφωνηθεί με τη Ρωσία.

Νωρίτερα, το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου δήλωσε ότι τα ουκρανικά στρατεύματα συνέχισαν να «αποκρούουν τις ρωσικές προσπάθειες να καταλάβουν τη νότια πόλη της Μαριούπολης».

Росіяни хаотично ведуть ворожий вогонь, авіація ворога зкидає бомби по інфраструктурі Маріуполя. Знищуються заводи, промислові підприємства, які забезпечували містян роботою та дозволяли провадити міжнародну торгівлю.
Таким чином окупанти намагаються знищити економіку України. pic.twitter.com/OLNE5ofzMs

— АЗОВ (@Polk_Azov) March 21, 2022

Πηγή: skai

Keywords
Τυχαία Θέματα