«Είχε παρασυρθεί και ο δικός μας ο πρόεδρος» (ηχητικό)

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ερμή, Μιχάλης Ανδρέου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για την τιμωρία που περιμένει την ομάδα (-6 και πρόστιμο 50 χιλιάδες) εξ αιτίας του δεύτερου κόκκινου φακέλου.

Ο κ. Ανδρέου τόνισε ότι οι πρόεδροι των σωματείων παρασύρθηκαν και υπόγραψαν για αυτές τις ποινές, χωρίς να ξέρουν τις διαδικασίες που ακολουθούνται.

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις και αναλυτικά στο ηχητικό:
-Περιμένουμε με μεγάλη αγωνία την εξέλιξη της δικής μας υπόθεσης. Ευελπιστούμε να πρυτανεύσει η λογική και το δίκαιο. Είναι γνωστό το τι είχαμε πράξει εμείς ως σωματείο. Δεν ξέρουμε κατά πόσο

ο Αθλητικός Δικαστής του δίνεται το δικαίωμα να πάρει άλλη απόφαση. Είναι μια δύσκολη και δυσάρεστη εξέλιξη για εμάς. Θα πρέπει να δούμε ποια θα είναι η επόμενη μέρα στον Ερμή.

-Υπάρχει και διοικητικό αδιέξοδο και θα κάτσουμε ήρεμα να αποφασίσουμε τι θα γίνει. Πολύ φοβάμαι ότι υπάρχουν πράγματα που δεν μπορεί να τα ελέγξει κανένας. Ανά πάσα στιγμή μπορούν να κάνουν ότι θέλουν.

-Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δεν δίνεται το δικαίωμα σε κανένα να υπερασπιστεί τον εαυτό του σε ένα κράτος δικαίου. Έχουν καταπατηθεί κάποιες διαδικασίες στην ΚΟΠ. Ούτε και το κλιμάκιο της ΟΥΕΦΑ είχε ενημερωθεί το τι έκανε το σωματείο μας πριν τον αγώνα. Ευελπιστούμε ότι πιθανόν κάτι θα αλλάξει.

-Τα πράγματα δεν θα μείνουν μέχρι εδώ. Θα ακολουθηθούν κι άλλες διαδικασίες.

-Έχουμε στείλει επιστολή στον Υπουργό δικαιοσύνης και στην αρχή στοιχημάτων. Είναι η 3η ή 4η επιστολή στην αρχή στοιχημάτων για να αφαιρεθεί η ομάδα μας. Αποτέλεσμα είναι να κινδυνεύουν σωματεία ακόμα και με αφανισμό, όπως θα βρίσκεται και το δικό μας σωματείο.

-Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Δυστυχώς οι πρόεδροι των σωματείων πήραν μια απόφαση στο ντούκου. Είχαν υπογράψει ένα χαρτί εν λευκώ. Είχε παρασυρθεί και ο δικός μας ο πρόεδρος. Δεν καθορίστηκαν στους προέδρους ποια διαδικασία θα ακολουθείται. Αν λεγόταν ότι αυτή θα είναι η διαδικασία, σίγουρα θα είχαμε αντιδράσεις.

-Το πρόβλημα είναι οι διαδικασίες που ακολουθούνται.

-Κόκκινος φάκελος γιατί έρχεται όταν χάσουν οι στοιχηματικές εταιρείες. Είδαμε και σε άλλα παιχνίδια που παίχτηκαν μεγάλα ποσά, αλλά επειδή δεν ήρθε το αποτέλεσμα που παιζόταν δεν ήρθε κόκκινος φάκελος.

Keywords
Τυχαία Θέματα